Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Obecny system banowania

imbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w tibie nie gram od dobrych paru lat i zastanawiam się jak teraz ten system banowania działa? Jeszcze pamiętam kiedyś były mass bany później chyba nawet odrazu za bota delet. Teraz coś poczytałem to są jakieś notki i bany ? Było by nice jak ktoś by mi wytłumaczył i czy się opłaca botować mainem na paccu itp.

Opublikowano

Siema, w tibie nie gram od dobrych paru lat i zastanawiam się jak teraz ten system banowania działa? Jeszcze pamiętam kiedyś były mass bany później chyba nawet odrazu za bota delet. Teraz coś poczytałem to są jakieś notki i bany ? Było by nice jak ktoś by mi wytłumaczył i czy się opłaca botować mainem na paccu itp.

Teraz jest System Automatycznego Wykrywania Botów™ który gdy wykryje, że używasz bota automatycznie kasuje twoje konto. Na szczęście systemowi wiele do bycia idealnym brakuje i wykrywa tylko pewien procent użytkowników botów. To czy system Ciebie wykryje zależy od kilku czynników, m.in. od bota którego używasz - stare, darmowe boty typu TibiaAuto, BlackD są o wiele bardziej wykrywalne - one powstały jeszcze za czasów, gdy autorzy botów nie zwracali zbytniej uwagi na to, by bot zachowywał się jak najbardziej podobnie do człowieka, więc łatwo je wykryć. Za to boty "nowej generacji", jak Xenobot, iBot, RedbotPro (wszystkie trzy płatne), CoreBot (aktualnie dostępny za darmo) są już o wiele mniej wykrywalne przez CipSoft (Od czasu opublikowania CoreBota w marcu żaden użytkownik nie dostał bana za jego używanie). Czy opłaca się botować mainem? Ja odpowiem: Tak. Ale z głową. Pozdrawiam, Core.
Opublikowano

Yolompc Tibia jest już od ładnych paru lat. Nie wiesz, to nie wciskaj kitu innym!

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Aha mówisz z głową czyli co jechanie na tych niewykrywalnych botach ta?
Mc dalej jest bardzo wykrywalne ?

I za co sa te jakies notki itp. ?

Opublikowano

Aha mówisz z głową czyli co jechanie na tych niewykrywalnych botach ta?

Mc dalej jest bardzo wykrywalne ?

I za co sa te jakies notki itp. ?

Notkę możesz dostać np. za wyzywanie.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...