Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu Mod

FreeCrew100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Moze ktos wie dlaczego na Modzie ze strony Metin2mod.tk nie działa serwer Ravia? Inne serwery działają Tylko ten jeden nie;/ pisze ciagle Zostaniesz połączony z serwerem;/ prosze o pomoc

Opublikowano

Siemka.. mam problem.. ściągnąłem Metin2.pl zainstalowałem go uruchomiłem działał, Następnie robiłem tak ja w poradniku ściągnąłem moda z 2013r http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html właśnie tego następnie zainstalowałem go w metin2.pl tak jak kazaliście, ściągnąłem te TRZY PACZKI i też rozpakowałem w serwerze z metinem.pl i modem a to nadal mi nie działa pisze zostaniesz połączony z serverem. Jak odpalam moda to jest tylko jeden serve pisze Ravia by marichuana661 wszystkie ch NORM ale jak się loguje to ZOSTANIESZ POLĄCZONY Z SERVEREM.. Jak byście mogli mi pomóc bym była bardzo wdzięczny. Piszcie tu lub dobrze też na GG- 39181983.. Piszcie nawet jak NIEDOSTĘPNY. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...