Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybicie TSa ...

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam.

Za pomoc pewnemu hostingowi (TS) otrzymałem w zamian serwer VPS.

Mam autorkie ikony, umiem wszysto ładnie skonfigurować itp .. ;D

ale nie umiem zająć się reklamą ... macie jakieś pomysły ?

Nie piszcie jakiś z dupy ... np : - " udostępnij jakiemyś serwerowi MC/M2", "Reklamuj na forach" ...

Kiedyś miałem TSa (nie cały miesiąc temu), padł, bo było za mało osób, a wtedy sam go opłacałem ...

Nawet kupiłem ponad 600 reklam na różnych forach (jest pewna strona, co za opłatą robić Ci reklamy na różnych forach)...

Może pierdole od rzeczy, ale zobaczcie godzinę, o jakiej to piszę ... xD

Oczywiście daje ++ za pomoc ! :)

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Ale przede wszystkim musisz mieć ogarniętą i miłą administrację dostępną 24/7. Gdy ludziom spodoba się Twój serwer to sami będą robili Ci reklamę.

Opublikowano

Musisz posiadać dobrą maszynę + firewall, żeby długo wytrzymał TS, bo są tacy którzy lubią DDOS'ować TS'y ;))) + musisz poszukać dobrych i zaufanych ludzi do administracji, która będzie siedzieć długo i pomagać w reklamowaniu itp :)))

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

W administracji będę Ja (sądzę że ogarnę) i technik z svoice.pl, więc administracja na początek super ... :P

Maszyne mi dają taką że ddosa odbija x2 - x3 . :P

Konkursy to oczywista sprawa. ;)

Ale skąd wziąć początkową grupę ludzi ? :D

Nie chce ddosować innych, pisać o fałszywej zmianie IP, czy reklamować się na innych TSach, bo to słabe... :P

Opublikowano

wchodzisz na serwery gier ktore nie maja TS'a

reklama na FB GG Skype itp

Daj mi na PW swoj adres IP ts'a wbije oblukam co i jak moze cos podpowiem bo tu strach mowic :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Najlepiej reklamować go na yt, znaleść partnerów czyli właścicieli serwerów mc/cs którzy bedą używać TS a w zamian zareklamują go.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

@up czy Ty czytasz to co piszę, czy walisz posty bezsensu ??

Napisałem że nie chce udostępniać TSA !!!! CZTYTAJ ZE ZROZUMIENIEM !!!

Opublikowano

TS jeszcze nie stoi... ;)

A już pisałem że udostępnianie nie wchodzi w gre. ;)

ibdb

Najlepiej reklamować go na yt, znaleść partnerów czyli właścicieli serwerów mc/cs którzy bedą używać TS a w zamian zareklamują go.

no

Opublikowano

Znajdź takie osoby, które już reklamowały TS'y czy pomagały w rozkręceniu :))) Bo wiesz wchodzić po TS'ach i pisać o zmianie ip czy ddosować to jest słabe, bo potem będą problemy czy coś :)) a tak powoli reklamować i już, lub szukać gildie z różnych gier to zawsze też będzie ta dodatkowa grupka osób :)))

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Przeliczam ok. 7dni na rozkręcenie serwera ... ale nie wiem jak będzie

Próbowałem w M2 reklamować i zapraszać gildie (na starym TS) i nikt nie chciał, bo korzystali z serwerowego ... :/

Czekam jeszcze na pare propozycji... :)

Jeśli byłby ktoś chętny do pomocy to piszcie mi na PW. ;)

Opublikowano

1. Dobra maszyna

2. Zgrana administracja

3. Doświadczona administracja

4. Ład i porządek na serwerze

5. Zero zbędnych rzeczy
6. Sporo reklam w sieci z frazą " darmowe kanały teamspeak3 "
7. Eventy, które są dobrze zorganizowane
8. Grafika nie jest potrzebna lecz przyda się.
9. Niskie pingi (dobra lokalizacja)

Opublikowano

@ up wszystko to mam, ale ja się nie pytam co mieć na serwerze tylko jak zrobić dobrą reklamę !!!

Widzę że część ludzi na mpc to poprostu debile :/

Jak narazie pomogłami jedna osoba -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...