Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skrypty do autocarry

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłem dzisiaj autocarry i zabrałem się za wrzucanie skryptów do commonds na moje postacie. Wyglądało to tak. Kopiuje skrypt do notatnika i zapisuje potem wrzucam do win rara i zmieniam rozszerzenie na .lua następnie wrzucam do common po czym odpalam lola i sprawdzam czy działa. Odziwo spora część nie działa np. Skrypt do annie. Wpadłem na pomysł aby napisać temat w którym poproszę was o wyrzucenie waszych skryptów na postacie pod auto carry tak abym mógł sobie je pobrać, wypakowac do common i cieszyć się sprawdzonymi działającymi skryptami czy tam pluginami. Przepraszam za błędy piszę na komórce.

Opublikowano

ale wypakowywaleś to z win rara xD?

zrób tak :

wklej kod do notatnika i zapisz SidaAutoCarryPlugin - nazwa

rozszerzenie będzie txt

daj zmień nazwę

najedź kursorem na sam koniec aby zostało wszystko do kropki czyli usuń txt

zamiast txt wpisz lua i daj ok

gj, masz plugin

Opublikowano

Wklejam do notatnika i zapisuję potem wrzucam do win rara i zmieniam nazwę i rozszeżenie z txt na lua na jedno wychodzi. Pod morganę przykładowo działa a pod annie nie. Ale nie o to mi konkretnie chodzi wolał bym np. pobrać sobie paczkę od któregoś z was i wrzucić ją do common zamiast bawić się w szukanie, kopiowanie, zmienianie, sprawdzanie itp.

Opublikowano

Siemka. Ja tylko nie wiem do jakiego folderu mam to wrzucic ?

Wrzucilem do common do scripts. I nic mi sie nie zmienia. Probowalem na masterze i ryzie.

Opublikowano

@Up mozesz dac linka ?

No dobra mam już wszystko ale jak wlaczamy gre to laduje mi sie i pisze na chacie ''no file E:/LOL/BoL/Scripts/common/bassicfunction.lua''

Wtf ?

Opublikowano

Nie działają mi skrypty pod Katarinę. Nie chodzi tu o nazwę tylko o same skrypty. Załadowuje się normalnie ale nie ma np. tego okręgu na około postaci a jak klikam spacje to nie wali skili tylko podchodzi i hituje tak jak by tego skryptu wcale tam nie było a skrypt jest dobrze załadowany. Gdy kliknę shift niby jest rubryka Katarina plugin ale nawet nie da się na nią kliknąć bo nic się nie otwiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...