Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd.

Venir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moja koleżanka ma duży problem poprostu jest taki błąd :

16ljm1c.png

Ma net framework 4.0,naprawione wszystkie wpisy rejestu ccleanerem,ma zaaktualizowany w 100% system wie ktoś może od czego to jest ?

Daje limit i 5 gwiazek poprosze o szybka pomoc meczymy sie z tym kilka dni juz nawet na forum serwa administracja nie wie i nie da rady pomoc :(

Opublikowano

Z tego co pamiętam taki błąd często się pojawiał gdy "gracz" miał dostępną tylko jedną partycję logiczną "c", rozwiązaniem.. Stworzenie drugiej ;]

50596142255057180250.png

Opublikowano

lol ale zjebali clienta rzal -.-

klient jest dobry każdemu działa twój posty nic nie wnosi do tematu :P

Ja bym na jej miejscu wylaczyl gre, i zagral w lepsza typu, Mario. To sie nigdy nie znudzi!

twój też bezsensowne nabijanie postów :P

Opublikowano

Właśnie próbowałeś z tą partycją?

@Nie zauważyłem że to Astium... Oni tam mają te swoje zabezpieczenia clienta, i ten sposób z partycją może nie działać.

Stwórz kolejną partycję D.

@down

to lipa, powiedziałbym ci abyś dał zawartość sysser, no ale to i tak nic nie da, bo nie naprawisz clienta od wewnątrz nie swojego serwera.

@@ Tak kogoś razi mój spam, proszę o usunięcie postu...

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

1. Wchodzisz w "START" i potem "Uruchom"

2. Wpisujesz "msconfig" i klikasz uruchom

3. Wchodzisz w sekcję uruchamianie i odznaczasz proces gttask.exe [ czasami jest napisane QTtask.exe ]

4. Klikasz ok i restartujesz kompa

5. po uruchomieniu wyskakuje komunikat. Zaznacz "nigdy więcej nie pokazuj przy uruchomieniu" i klikasz ok

Opublikowano

Niech spróbuje do stacji dysków włożyć płytę. Powinno rozwiązać problem. Najlepiej byle jaką. a potem kliknie Kontynuuj.

Bo jak mi wyskakuje to ja tak robię i nie ma problemu ;). Pozdrawiam Sh4kul

Opublikowano

Niech spróbuje " rozwiąż problemy ze zgodnością - wybierze Win Xp sp2/sp3 " potem "uruchom jako admin" Powinno pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...