Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Trolle,Afki,i inne nooby

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"graj adc a kolega supp" - najgorszy pomysl jaki widzialem. chyba, że chcesz być flejmowany za to - sam nie lubie premade, bo wszędzie chodzą we dwojke, nie komunikuja sie z teamem tylko przez skajpaja.

najlepiej mid+jungle i ganki we dwóch = 99% na killa

Opublikowano

Graj ADC a Twój kolega support , tak łatwo wycarrujecie wojne , a że team trolluje to musi być jakiś powód .

premade adc i support? ... wypowiadasz sie a gowno wiesz zmien gre prosze cie ;] co do wyjscia z danej ligi to graj duo tak jest najlepiej samemu gry nie wygrasz jak napisal kolega wyzej 80 % twojej druzyny - nooby 100 % przeciwnej jezeli bd grać z kolegą duo to już 60% twojej to nooby a 100 % nadal przeciwnej ;] chodzi o to jezeli na prawde umiesz grac to wygrasz. uwierz w siebie

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

1. nie flame'uj!- nie da Ci to nic ,bo oni i tak w ten sposób nie nauczą się grać a mogą iść afk ,

i na domiar złego jeszcze bana możesz dostać -.-

2. farma! - na tym elo ludzie mają po 30 cs w 10 minucie :D , prawidłowo powinno się mieć 80 - 100 (czasami 60 przy upartym junglerze)
pamiętaj : farm a fragi same do ciebie przyjdą!

3.Graj duo! - hmm , zawsze jeden noobek mniej :)

4. WYGRYWAJ MECZE , powodzenia!

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Eh jak nie umiesz grać to życie Ja z Brązu 4 weszłem dziś do brąz 2 i mam już od 8 meczy gorącą serie , miałem duzo noobów ale dałem rade. Mam zamiar wejśc do glda powolutku aż do skutku jak to mawiam ;)

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

premade adc i support? ... wypowiadasz sie a gowno wiesz zmien gre prosze cie ;] co do wyjscia z danej ligi to graj duo tak jest najlepiej samemu gry nie wygrasz jak napisal kolega wyzej 80 % twojej druzyny - nooby 100 % przeciwnej jezeli bd grać z kolegą duo to już 60% twojej to nooby a 100 % nadal przeciwnej ;] chodzi o to jezeli na prawde umiesz grac to wygrasz. uwierz w siebie

jezeli sie potrafi grac to bronze/silver/gold sie wygrywa samemu

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

A ja ci tak to wytłumaczę.

Skoro uważasz że Elo hell istnieje, to popatrz na to tak.

Skoro twój team to są idioci, trolle, głupie małpy itp. to przeciwnik to też głupia małpa, troll itp.

Tyle że twoja drużyna jest lepsza a wiesz czemu ? BO MA KURRWA CIEBIE. A WG. CIEBIE TY JESTEŚ PROSEM.

A więc masz przewagę, bo twoja drużyna ma prosa, a przeciwna nie. W ten sposób udowodniłem ci że elo hell nie istnieje.

Nie działa ? To sorry jesteś słaby.

Opublikowano

Ludzie wy niczego nie rozumiecie. Typ wychodzi z gry = przegrana gra, ponieważ większość typów w Bronzie nie poradzi sobie 5 vs 4. Odkąd przeniosłem się na rosyjski serwer nie zdarzają mi się afkerzy flame rzadko aczkolwiek można zauważyć jednak niektórzy ludzie po prostu nie ogarniają.

Opublikowano

powiem ci że w brąz 4 wygrałem 3 razy grę 4vs5 :) A to dzięki zasłudze Riven. Naucz się nią grać, robisz się troche tankowaty i zabijasz 3 w tf. Oczywiście focus na najbardziej nafeedowanego/ ADC / APC. I tak wyszedłem do silver 5. ;d

Opublikowano

Jak spadłeś z brąz 1 to jestes słaby i tyle, naucz się grac to wyjdziesz z tego, lol. Ja, i nie tylko ja, carruje gry w brązie - na 10 gier na koncie brata miałem 2 przegrane. Tam grają same warzywa, a jak widać - jesteś jednym z nich. Samymi statami nic nie wycarrujesz, musisz pomagać teamowi, oddawać kille.

Chuja prawda.

Wczoraj byłem u kumpla (Plat I ja brąz I).Dałem mu zagrać a moim koncie,poszedł eve na jungle wyszedł z statami 23/10 z tego oddawał kile.Mecz trwał około 50-60min ale przegrał przez hemedringera który miał 1/8 lub 9..

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...