Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle-Problem

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem, dzisiaj kupiłem przy pomocy karty kredytowej 1 pakiet za 5$ wszystko super, gry przyszły da się grac itp.

Ale teraz chce kupić jeszcze raz tym razem przy pomocy karty debetowej i problem jest taki że pierwszy raz bd kupować coś używając karty debetowej, widzę ze połowy rzeczy nie da się nią robić -,- no ale uj, daje zapłać z PP i wyskakuje błąd daje google wyskakuje błąd, więc pytam jak inaczej przy pomocy tej chorej karty mam kupić ten pakiet ?

Opublikowano

Próbowałeś przez Amazon? Mi też wyskakiwał błąd, lecz spróbowałem na amazonie i działało.

nie, Przez amazona nie próbowałem, spróbuje i napisze ci działa, ale ty też dałeś kartą debetową bez problemu ci działało ?

Opublikowano

Może twoja karta ma ograniczoną kwotę płatności przez internet ? Też tak miałem że najpierw musiałem usunąć limit.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Może twoja karta ma ograniczoną kwotę płatności przez internet ? Też tak miałem że najpierw musiałem usunąć limit.

Nie ma raczej bo na steam kupiłem TB i kilka gier jeszcze i nie miałem żadnego problemu, +robią tą kartą czasem duże zakupy i nie ma żadnego problemu, tylko z tym mam problem ;/

@Edit 400Post xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...