Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grać czy nie grać?

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a mianowicie czy oplaca sie grac w rappelz?

Kiedys gralem ale wbilem jakis 30lvl i nie mialem czasu na granie lecz teraz chcial bym powrocic do tej gry (ale zagrac od nowa).

I czt oplaca sie grac od nowa uczyc sie wszystkiego (bo nic nie pamietam) i czy dla nowych graczy bez zadnej pomocy bedzie latwo sie wybic (zdobyc dobre eq pety itp)

Podoba mi sie ta gra tylko ze wzgledu na te karty z petami dlatego chcialbyn powrocic wiec prosze o pomoc.

Z gory dzieki

Opublikowano

A dla nowicjusza który nie ma nic na początku (brak dobrych petów kast zupełne 0 ) lepiej zacząć grac na PL czy moze lepiej na jakimś privku?

Opublikowano

Zagram chyba na pl-u bo wole "orginalne" wersje gier a chyba wszystkie pirv-y do rappelz sa po angielsku (wole polsjie wersje jezykowe bo moj angielski jest troche slaby)

PS : jeszcze sie zastanawiam bo moze zagram w last chaos (slyszalem ze tez fajna gierka)

Opublikowano

Powiem tak, teraz, żeby być "kimś" musisz mieć dobrego Peta, bo pet to podstawa.

Myślę, że możesz pograć spokojnie i expić, lecz będzie to trochę cięższe.

Co do LastChaos, jeżeli Cię ta gra interesuję to powiem, że jest dosyć ogarnięta, lecz bardziej Ci polecam Rappelz

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Powiem tak, teraz, żeby być "kimś" musisz mieć dobrego Peta, bo pet to podstawa.

Myślę, że możesz pograć spokojnie i expić, lecz będzie to trochę cięższe.

Co do LastChaos, jeżeli Cię ta gra interesuję to powiem, że jest dosyć ogarnięta, lecz bardziej Ci polecam Rappelz

Rappelz polecam również. Dlaczego? w Lc bijesz 1 skillem a w rappelz masz po 20-30+

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...