Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mt 2

Patrix197

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Tym przypadku wina leży w Twoim łączu.

Możesz usunąć całkowicie metina,i pobrać od nowa.Następnie,zainstaluj go na innym dysku.

Opublikowano

@UP to czemu tyle się ściągło i dopiero teraz pisze

Spróbuj po prostu zresetować komputer i uruchom ponownie patchera jako admin

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ściągnęło się dotąd,a dalej są problemy.Często tak jest.Zastosuj się do mojej powyższej porady,lub do porady pana wyżej.

Prawy przycisk myszki na Ikonie metina -------> Uruchom jako ... -------> Administrator.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator,

Jeżeli ściągałeś przez patchera, to domyślnie w C:\Program Files\Gameforge Live\Metin2POL\ (czy jakoś tak, pisze z pamięci bo w tym momencie nie mam tego zainstalowanego) Powinieneś mieć instalke metin2, więc spróbuj zainstalować na innej partycji.

Możesz spróbować też uruchomić sam launcher bez gameforge live, może coś da. Launcher masz w folderze Metin2, jego nazwa to Metin2launch.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Pobrałem metina od nowa i mi się nie zainstalował na tą partycję co chciałem jak przerzuciłem na C i włączam gameforge i pisze żebym pobrał go ze strony da się zrobić aby on nie musiał się ściągać bo pliki są w folderze

Pomogłem ? Daj LIKE

Opublikowano

uruchom jako admin , ja mialem kiedys taki problem zainstalowalem od nowa na nowym dysku i uruchomialem jako admin iwszystko dzialalo ;)

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

usuń all co masz z metina nawet jakiś mały folder i pobierz jeszcze raz to powinno zadziałać miałem taki sam problem i zadziałało, jak nie to niestety nie pomoge tb : /

Opublikowano

Może poprsotu cos ci przerwało.

Restart kompa. Lub jak inni mowia na nwo sciagaj metka. I nic przy tym nie rób najlepiej

d2dp.png

Opublikowano

Miałem coś podobnego tylko to był jeden i inny plik --> metin2.bin.lz

Ściągnąłem go z internetu i wrzuciłem do foldera z Metinem.

Teraz wszystko ładnie śmiga.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...