Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor oraz telefon

TheChri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam zamiar kupić nowy monitor tak do 550 zł z matryca Ips oraz czasem odświeżania poniżej 8ms. Jeżeli możecie to wysyłajcie modele lub linki monitorów polecanych przez Was ;)

Jestem właścicielem telefonu samsunga galaxy ace i mam problem. Pytanie kieruje do właścicieli podobnych modeli lub prawie identycznych. Gdzie mogę zmienić w opcjach żeby aplikacje ze sklepu play instalowały i pobierały się na kartę Micro SD?

Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Kurde wiem że to jest nie możliwe ale nie da sie czasem jakoś zwiększyć pamięci wewnętrznej..? Mam tylko 120 mb a z tego oprogramowanie i inne moim zdaniem potrzebne mi pliki zabierają mi 83 mb wiec raczej nic pobrać nie mogę z większych aplikacji. Powiedzcie mi proszę informatyk powinien znać się na telefonie i powinien mi to zrobić, tak ;d?

Opublikowano

Dzieki :) Odnośnie monitora to będę korzystał do korzystania codziennego oraz do gier więc chciał bym koniecznie dobrą matryce (ips), krótki czas reakcji oraz soczyste barwy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...