Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LC Elysion/Poland

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać gdzie expić od 90 lvla bo zacznynam grać cieniem xD a chcę poprostu wiedzieć gdzie expić ...

Dzięki z góry !

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Ponieważ gram cieniem, a jestem już dosyć wysoko, doradzę Ci troszkę. ;)

Na tym level'u spokojnie bijesz sobie w Tomb. Do 110 myślę, że spokojnie. Możesz też czasem czasem bić sobie w Strayanie, lub jako alternatywę w Akan, tam troszkę pu też powinno wpaść, szczególnie z bossów. No i jest szansa na wydropienie skillbooków. Niektóre z nich naprawdę można opchnąć za dobrą cenę.

Teraz co do wypowiedzi Miyoshi...

PU to on nazbiera. O ile zamierza grać do późniejszego lvl. Teraz ważne aby do ok. 115-120 lvl wykupił najpotrzebniejsze skille. W tombie jest spot z antykami, gdzie leci dużo pu. Na skrzekach da się nazbierać, ale antyki dają więcej. ;) Na 100 lvl ma quest na Weterana, jak zrobi i odda z platynką to 3k PU dostanie. Do tego można robić kostkę na 105, jak się zabije bossa kostki to leci z eską pu bodajże koło 800 PU. Nie pamiętam. Potem spokojnie się dobije te PU. Nairat, tam na Hecate (chyba) można ładnie wbić te PU. To mini boss, ale respi się chyba co minutę, a daje bodajże 14 pu z eską?? W kaplicy można ogarnąć na lajcie spociki z dobrym setem i pu naklepać. Mi osobiście PU mi się wylewa, że tak powiem. Na razie wszystkie skille mam wymaxowane i to dzięki kaplicy. Nie mam co z nim zrobić. Ważne aby dotrwać do kaplicy, potem jest prosto z sp.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...