Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pogram plynnie w bf3 na ultra na takim pc?

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie na vsync ( stałe 60fps ).

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Tu masz test tej karty graficznej w różnych grach www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/nvidia-geforce-gtx-760-test/strona/20372.html . W tej rozdzielczości powinieneś bez problemu mieć ultra i pewnie będzie ponad 60fps.

Opublikowano

Podaj resztę podzespołów, razem z modelem zasilacza.

Nie ma co, powinno mu chodzić płynnie z tym co podał, jak ma markowy zasilacz, nie chiński, ale myślę że zbędne tutaj.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie ma co, powinno mu chodzić płynnie z tym co podał, jak ma markowy zasilacz, nie chiński, ale myślę że zbędne tutaj.

Jak nie ma markowego zasilacza, obudowę piekarnik i chłodzenie boxowe, to może nie pograć.

Chyba nie lubimy, jak podczas grania sie komputer resetuje, a BF3 daje po dupie zasilaczowi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Ile fps będzie na ultra oprócz rozdzielczości bo w tym laptopie nie ma 1920x1080.

Karta graficzna gtx660m

Procesor: intel core i7 3610QM

Ram: 8gb

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Ile fps będzie na ultra oprócz rozdzielczości bo w tym laptopie nie ma 1920x1080.

Karta graficzna gtx660m

Procesor: intel core i7 3610QM

Ram: 8gb

BF3 Multi high 50FPS, singleplayer ultra 50FPS.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

atx carbon 530v wiem ze zly pewnie taki mi w tym serwisie co skladali wrzucili bo zapomnialem napisac co mi zlozyc maja. Ale spokojnie komp miesiac ma na gwarancji jest

Opublikowano

To zmiana zasilacza konieczna, wbrew pozorom przez taką pierdołę możesz mieć odebrany komfort z gry (spadki FPS czy resety/zwiechy PC)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...