Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy w brązie ...

I3aK3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś ostatni to znaczy, że Ci przed Tobą są lepsi i jako last pick idziesz tam, gdzie miejsce zostaje.

Żadna filozofia

Chyba zapomniałeś, że on gnije w brązie a tam każdy uważa że jest najlepszy na świecie i chyba na lcs'ach powinien grać i nie wytłumaczysz takiemu że jest słaby i feeduje.

Sorry ziomek ale prawda boli każdy brąz czasem silver a czasem gold to feederzy oczywiście analogicznie im niżej tym lepsi imbecyle się znajdą. Dla mnie każdy co w bronzie gnije a uważa się za dobrego gracza jest gorszy od tego co wie że gra ja newbie i te twoje zwalanie na afki - japiernicze tak napewno co gre masz afka i to nie TY przegrywasz gre tylko twój team - braindead. Człowieku problemem bronzu jest to, że tam każdy uważa że to on jest najlepszy (jak już wspomniałem) i on może feedować mieć nawet 0/10 ale i tak będzie dalej uważał, że ma chujowy team dat logic. Zacznij od siebie to może wyjdziesz z bronzu w 7 sezonie :D.

A co do twojego pytania, to nie nie każdy tak ma (jakieś 10% użytkowników tego forum bo reszta 90% gnije w bronzach-silverach-goldach).

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Nie czytałem postów w temacie

Nie możesz się dogadać co do linii? Przenieś się na EUW. Zaraz będą hejty, etc. ale prawda jest taka, że tam łatwiej się dogadać, przynajmniej z tego co zauważyłem z moich 15 gier na EUW na koncie kolegi (Bronze II). Wchodzisz do kolejki - 4 osoby piszą "Hi guys" - dają propozycje banów - "I prefer XYZ" - Gl hf i gra rozpoczęta.

@Na dodatek zdarzyło mi się feedować i nie zauważyłem ani jednego jebanego blame'u (zawsze w enemy ktoś się blame'uje - nigdy u mnie)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Nie czytałem postów w temacie

Nie możesz się dogadać co do linii? Przenieś się na EUW. Zaraz będą hejty, etc. ale prawda jest taka, że tam łatwiej się dogadać, przynajmniej z tego co zauważyłem z moich 15 gier na EUW na koncie kolegi (Bronze II). Wchodzisz do kolejki - 4 osoby piszą "Hi guys" - dają propozycje banów - "I prefer XYZ" - Gl hf i gra rozpoczęta.

@Na dodatek zdarzyło mi się feedować i nie zauważyłem ani jednego jebanego blame'u (zawsze w enemy ktoś się blame'uje - nigdy u mnie)

to my chyba w inna gre gramy

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

nawet high-elo streamerzy swego czasu miewali staty -/10 wiec po prostu graj, a jak Ci nie daja wbic sie na linie to bierz co wolne, w lolu call order nie jest wazny, to jest tylko czat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...