Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź niespodzianek! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam nadzieje że pierworodna Reala kiedyś zrobi tu ASSUMING CONTROL i przejmie obowiązki po starym i schorowanym ojcu. :P

Oj żartuje... Gratki Real again. ;)

Opublikowano

Ponowne gratulacje dla tatusia :)

Makin ty tam zluzuj, bo jak zaczną biegać po twoim domu małe makiniątka to w ogóle nie będziesz odpisywał na gg xD

Opublikowano

Nudziło się koledze i teraz ma.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Ponowne gratulacje dla tatusia :)

Makin ty tam zluzuj, bo jak zaczną biegać po twoim domu małe makiniątka to w ogóle nie będziesz odpisywał na gg xD

Da im po warnie i się uspokoją :DxD

Ostatecznie pobanuje je ^^

Beka

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

ale wy tak na serio? Nie no spoko urodziło się dziecko ale po co to na forum wprowadzać, uważam że ten kto będzie chciał szczerze pogratulować ReallSkill'owi zrobi to osobiście a nie takie sztuczne "Graty", co to w ogóle ma być? Nie wiem, ale gdybym ja się kiedyś dowiedział że moje narodziny były omawiane na jakimś forum o chetach to czułbym niesmak. Ludzie trochę powagi...

Połowa z was pewnie nawet nie wie kim jest ReallSkill i jak wygląda (w tym ja), także dajcie spokój.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

ale wy tak na serio? Nie no spoko urodziło się dziecko ale po co to na forum wprowadzać, uważam że ten kto będzie chciał szczerze pogratulować ReallSkill'owi zrobi to osobiście a nie takie sztuczne "Graty", co to w ogóle ma być? Nie wiem, ale gdybym ja się kiedyś dowiedział że moje narodziny były omawiane na jakimś forum o chetach to czułbym niesmak. Ludzie trochę powagi...

Połowa z was pewnie nawet nie wie kim jest ReallSkill i jak wygląda (w tym ja), także dajcie spokój.

Nie sap się tyle.

Ponowne gratulacje real! Pozdrowienia z Helu ;)

Opublikowano

My, jako Team Mpc forum cieszymy się z takiego przeżycia, które doświadczył jeden z nas i uważamy, że jest to bardzo miłe posunięcie ze strony administracji, że postanowiła napisać o tym newsa ;-)

Zwłaszcza, że pierwsze dziecko, to nie jest błaha sprawa ;-)

Opublikowano (edytowane)

współczuje dziecku, że ma takiego ojca.

edit: znowu taka podnieta jak z tym dzieckiem w wielkiej brytanii omg.

Edytowane przez daniel741

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Real, nazwij dziecko imieniem na cześć jakiegoś admina z mpc xD Albo zrób głosowanie, które przeprowadzisz na opisie na gg :P

huehue, a tak poważnie to pociechy z maleństwa ;)

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...