Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Argentus

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem bo z obojetnie z czego sicagam zapisuje mi na dysk lokalny a ja tam nie mam mijesca wie ktos jak moge zrobic zeby mi sie sciagało na inny dysk ?

Opublikowano

Wbiję się pobawić, idealny serwer do tego, jak najbardziej pozytywnie, tylko, żebyście nie mieli poślizgów ;)

Opublikowano

to nie sa pliki xenoxa tylko to sa pliki robione od 0:)

taa ? to kopia ;) wszystko to samo i myslisz ze co ? rozpakujesz klienta xenoxa i wielki boss ? ; ) powodzenia server dno ;) nie lubie poprostu ,, KOPII " zrob cos sam a nie na innych żerujesz

Opublikowano

Wbiję się pobawić, idealny serwer do tego, jak najbardziej pozytywnie, tylko, żebyście nie mieli poślizgów ;)

staramy sie cały czas żeby wszystko sprawnie poszło:)

taa ? to kopia ;) wszystko to samo i myslisz ze co ? rozpakujesz klienta xenoxa i wielki boss ? ; ) powodzenia server dno ;) nie lubie poprostu ,, KOPII " zrob cos sam a nie na innych żerujesz

po Twoich tematach widać że Ty masz Kopie które wstawiłeś na MPC i myslisz że co :)?

Opublikowano

wedlug mnie ewidentna podrobka Xen**a... :> , jaki ma sens tworzenie (w 90%) takiego samego serva jak juz wspomniany wczesniej server ?

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Może i serwer jest bardzo podobny do Xenoxa mimo to, jest więcej nowości co prawda ogólno dostępnych ale jednak urozmaica to rozgrywkę + świeży ranking i brak przekrętów, jedyne minusy takich serwerów to te: bony, kd, kosmiczne, dmg, powinny być standardowe wartości bonusów z globala wchodzące na max wartość tak samo 6/7 do expa jak jest tylko te wartości przesadzone, tak samo z kosmicznymi dmg, abs broni, zbroi itd.

Opublikowano

Serio drugi xenox ? nie zagram zagram wtedy gdy będa bronie i zbroje na max 145 lvl i max 180 lvl, bo nie ma sensu dla mnie expic na takim samym serwerze.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Ludzie, zepnijcie dupy i ochłońcie... Traktujecie to wszystko jakby to było wasze życie... -.-

Jak start będzie równo o 18 to będzie zayebiście.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

Więć Polecam i zapraszam na serwer , gramy shinsoo !!! Pozdrawiam i czekam na start 18:00!!!

PS:DO tych co spamią , nie podoba się ? TO WYPIERDALAJ!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...