Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ze stronami

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem , mianowicie nie działa mi strona pobierania gry need for speed world

http://static.cdn.ea.com/blackbox/u/f/NFSWO/1516/launcher/weblaunch_1.8.40.1516/setup_nfsw.exe

Wyskakuje błąd

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną static.cdn.ea.com

Czy chodziło Ci o: ea.­com

Problem ten mam już z tydzień i nie moge ściągnąc tej gry za chiny. Dlaczego pisze tutaj a nie w dziale gry ? Ponieważ ea.com też mi nie działa i się chyba domyśliłem czemu ale nie jestem pewny czy to może być ten problem.

Otóż bawiłem się w jakieś cerfyfikaty u mnie na kompie i to było od origina czyli EA.

Czy to może być ten problem ? A jesli tak to jak znaleść ich cerfyfikat oryginalny i go wgrać.

Pobrać origina też nie moge ... a mam tam BF3 oryginała i zagrac nie moge fify też każde...

cerfyfikaty ciężki wyraz :P Pozdrawiam

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem nie działa u cb ale u mnie po niecałej 1sec rozpoczęło sie pobieranie

może skorzystaj z jakiejś innej przeglądarki ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Sprawdzałem na :

Internet Explorer

Google Chrome

Mozilla Firefox

Opera

NA ŻADNEJ NIE DZIAŁA.

Są dwie możliwości pobrania albo ze strony która mi nie działa albo z origina ale też go nie moge pobrać bo to wszystko jest od EA.

Mówie , chyba te cerfyfikaty coś zwaliłem ..

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...