Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przechwytywanie haseł(MT2, ITD.), w sieci WI-FI

TRANSPORTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Już z góry mówię że jestem nowy i że przepraszam za wszelkie pomyłki, ale do żeczy.

Ostatnio założyłem się z kumplem, że nie mam totalnie szans przechwycić jego hasła(metin2, oraz LoL), gdy on będzie połączony w mojej domowej sieci WI-FI. Ale teraz pytanie jak?, wiem że na pewno takie coś idzie zrobić, ale raczej trudno znaleźć jakieś sposoby, czy programy. Wiec pisze tu na forum z nadzieją że jakaś doświadczona osoba mi pomoże. Już z góry mówię że to TYLKO ZAKŁAD, i właściciel zgodził się na to(wiec nie mówcie mi że to karalne - wiem to). Ale do rzeczy może szczegółowo wyjaśnię moją budowę sieci:

---Router D-LINK dir300

l- PC (po przez kabel)

l- Laptop (WI-FI)

l- Laptop ofiary (WI-FI)

l- oraz konsole itd..(myślę że to już nie jest ważne)

PS: Kolega posiada Windows 7, oraz nie ma żadnych FW, ani Anty-Virusa. Na moich komputerach również jest Windows 7. <--- myślę że to jest nie przydatne, ale kto wie ...

Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Słuchaj moim zdaniem to troszeczkę się wrobiłeś w ten układ , ponieważ ,żeby odgadnąć jego hasła musiałbyś wysłać mu keylogera . :) przez wi-fi możesz wejść na jego laptopa ale nie będziesz na pewno widział co on wpisuje :) Więc wkręć mu keylogera i bd miał jego hasła :P

Pomogłem daj haka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...