Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenie internetu (?)

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie, czy jest możliwość ograniczenia internetu udzielanego np do laptopa przez wifi ?
Jeżeli chcecie wiedzieć po co to chodzi o mojego brata, który jest typowym dzieckiem minecrafta. Wstaje o 9 i przez cały dzień napierdala w te klocki. Oczywiście próba dogadania się z nim nic nie dała dlatego pisze ten temat, nie mam świetnego internetu i kiedy on intensywniej z niego korzysta ja nie moge grać w nic online. Także z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki, może to go jakoś nauczy bo rozmowa nie daje skutków, tak jak mówiłem

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Mam dla ciebie lepszą rade. Wejdz mu na save, rozperdol swiat, naloz na glowe dynie i poustawiaj tabliczki "herobrine is here" tak sie usra ze nie bd w to gral dlugo a przez ten czas go ustawisz do pionu, testowane na neobracie mojego kolegi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

spróbuję :D, dla mnie to jest komiczne
wstawać jak najwcześniej i napierdalać do 24/1 w nocy, przychodzą do niego koledzy to zawsze coś wymyśla byle by nie wyjść

@btw, nie mam nic do graczy minecrafta, sam w niego grałem i jest spoko ale napierdalanie w niego cały dzień to już inna sprawa

/// tylko właśnie o to chodzi że on najczęściej gra na serwerach i gada przez skajpa z innymi dziećmi niedorobionymi ;-;

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Znasz sie na tym? Cofnij mu wersje do 1.2.5 zaden serwer nie bd laczyl bo za stara wersja to spanikuje :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Skasuj mu minecrafta.

A tak serio to nie wiem... Poszukaj programu w necie który ogranicza prędkość łącza na danym Urządzeniu i zainstaluj bratu.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Przerób mu logo mojangu na ostrzeżenie o piractwie i o tym, że go znajdą za to. Zainstaluj jave pięć jak chcesz, żeby mc nie działało. Włącz zaporę na jave. Nie mam więcej pomysłów, jak coś wymysle to dopisze. Idę spać dalej.

Opublikowano

Wiem,że jest taki program w którym ustawiasz zużycie internetu po przekroczeniu jakieś liczby od razu wyłącza ci neta [ tak jakby , wiadomość dla ciebie ,że już za dużo grania etc. ]

Jak się nie mylę to chyba NetWorx,musisz sprawdzić ;3

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...