Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung NP550P5C-S05PL a gry?

matrix-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam do was pytanie otóż, czy ten laptop: " Samsung NP550P5C-S05PL " (

http://laptopy.benchmark.pl/test-laptopa/samsung-np550p5c-s05pl.html

opis) uciągnął by takie gry jak GTA 5, BF 4, COD G chociaż na średnich wymaganiach (30-40 fps), czy nie ma szans? Wiem, że jeszcze nie ma wymagań wszystkich oficjalnych wymagań, ale jak myślicie pójdzie to czy laptop spuchnie. :D

Opublikowano

Kiepski jest. Raczej pograsz sobie na LOW, czy MEDIUM ale w niskiej rozdzielczości i w niezbyt stabilnych fpsach (ale to tylko przypuszczenia). Ogólnie to laptopy nie nadają się do gier. Jezeli chcesz sprzęt to gierek to podaj nam swój budżet, a coś złożymy

Opublikowano

Właśnie chciałbym mieć pc'ta, ale moje lokum na to nie pozwala więc pozostaje laptop albo nic. ;( A od gier jestem uzależniony. :D Wiem że laptopa się nie złoży, ale myślałem że jakiś model podasz. ;)

Opublikowano

Ja podałem Ci model, nawet wyposażenie jakie możesz mieć za podaną kwotę. Myślę że więcej na lapka nie ma sensu wydawać. Jak dołożysz do 5100 to masz GTX675MX

Tu masz jakąś okazję z GTX'em 670 i i7

http://allegro.pl/okazja-intel-i7-750gb-16gb-ram-gtx670-2549zl-i3475019973.html

Opublikowano

@up Coś mi się chce wierzyć, że ktoś wystawia lapka z i7 GTX 670M za 2500 zł :)

Tak jak powiedział True Y580 będzie dobrym wyborem, ale warto pomyśleć nad wersją z i7

Opublikowano

Chodzić będzie chodziło, ale nie tak płynie jak na jednostce PC w tej samej cenie.

Nic lepszego cena/jakość nie będzie

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...