Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medal konny

Konto1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś bug aby medal nie znikał z waszego eq po misji? Kiedyś słyszałem że trzeba włozyć medal do dozorcy i po wykonianu misji nadal będziesz go miał. Co wy na to?

Opublikowano

Robię to tak: Ide po misje, potem wykonuje ja i ide do Handlarki. Kupuje i ide pod stajennego ale nie na koniu. Schodze z niego zdejmuje zbrojke zakładam shop xxx i kosztuje tam xxx po czym zakladam shop i naciskam na misje. Teraz to zrobiłem i napisało mi że zaliczyłem trening ale nie mogę zobaczyć wyniku bo nie mam medalu konnego? O co chodzi? Medal mam punku nie dodało i muszę jeszcze czekać kolejny dzień? WTF?

Opublikowano

Przede wszystkim,nie piszemy dwóch postów pod sobą.Jest to karane,jako doublepost.

Spróbuj jeszcze raz,obejrzyj dokładnie filmik.Jeśli nie zadziała,prawdopodobne jest to,że bug został już usunięty.Wtedy,nie pozostaje nic innego,jak robić misje w zwykły sposób,ponieważ to aktualnie jedyny,jaki może działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...