Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy windows update :(( problem

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem ze wolal aktualizacje jak wylacze kompa wylaczylem zainstalowalo sie 14 potem wlaczam i sie znowu instaluja i jest ze zakonczyly sie nie powodzeniem komp sie wlacza wyskakuja 2 errory avast nie dziala i wszystko co chce wlaczyc np przegladarke tez :( przywracalem system i nic jak naprawic pomoze ktos

Opublikowano

mam taki problem ze wolal aktualizacje jak wylacze kompa wylaczylem zainstalowalo sie 14 potem wlaczam i sie znowu instaluja i jest ze zakonczyly sie nie powodzeniem komp sie wlacza wyskakuja 2 errory avast nie dziala i wszystko co chce wlaczyc np przegladarke tez :( przywracalem system i nic jak naprawic pomoze ktos

Teraz wdech... wydech... wdech... wydech... i opisz nam swój problem od początku, bo ciężko cokolwiek zrozumieć. W ostateczności wystarczy format, ale opisz nam dokładniej problem, swój sprzęt (system i specyfikację) to może coś zdziałamy.

Opublikowano

po prostu system chce zainstalowac akutalizacje ale sie nie da i usuwa je a po usunieciu wlacza sie komp i nic nie dziala program nic jakies errory sa

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz na spokojnie przywrócić system najlepiej do jakiegoś odległego punktu, jak to nie zadziała to możesz spróbować wgrać aktualizacje jeszcze raz. W innym wypadku zostaje raczej format bo namotało się coś w plikach systemowych. Na przyszłość nie instaluj aktualizacji od Windowsa, nie ma sensu.

Opublikowano

win7 home premium 64bit coflem kompa na poniedzialek i nic :( nadal co odpale np przegladarke pokazuje sie okno error. Chrome.exe - blad aplikacji a w oknie aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona (0xc0000005). Kliknij przycisk ok.aby zakonczyc aplikacje

Opublikowano

tak jak już wspomniano wcześniej zbyt wiele tutaj nie zdziałasz. Możesz strzelić formata, lub spróbować naprawić system (wkładasz płytkę z windowsem, czekasz aż się załadują pliki instalatora i wybierasz R, ale nie wiem czy sobie tam poradzisz, pogoogluj o tym przed próbą).

Opublikowano

Jak już wszystko się zryło to możesz odpalić ComboFix'a, albo gorzej namota albo problem zniknie. Tak czy siak nawet jak naprawisz system czeka Cię reinstall wszystkich programów (a przynajmniej tak myślę)

Opublikowano

Próbuj jeszcze tego ComboFix'a najlepiej w trybie awaryjnym. Na przyszłość po formacie nic nie ruszaj od systemu, nie ściągaj syfu, nie instaluj dziwnych programów z dziwnych stron. Przede wszystkim wyłącz aktualizacje bo to zło.

Opublikowano

aktualizacje mi rozwalily system bo bylo okej instalowalo sie wszystko a teraz mam ze niepowodzenie konfigurowania aktualizacji systemu windows wycofywane zmian nie wylaczaj komputera i dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...