Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Boxy

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania co do boxów.

1 : Podajcie swoje "myśli" co moze mi dropnac z 50 boxów penga, chodzi o ilosc leon krzakow itd , jak wy myślicie . xD

2 : Czy boxy mozna "przemycić" z eventu i sprzedac np za 1 kk w zimę?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up

@2xup

Naprawde macie taka slaba wyobraznie i nie potraficie pomyslec ile moze czego dropnac? Opieracie sie na prostych schematach, byle by nabic 10 tysiecy postow o tresci , nie wiem.

Czekam na kolejne odpowiedzi.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Aha! Czyli mamy uzyc wyobrazni, tak? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

To z 50 boxow dropnie ci 51 krzakow ㄱㄱ..

Tak serio to upy maja racje co ma wyobraznia do dropu? To jest losowe i nie mozna tego okreslic. Jednemu dropnie 5 krzakow drugiemu 10.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up

@2xup

Naprawde macie taka slaba wyobraznie i nie potraficie pomyslec ile moze czego dropnac? Opieracie sie na prostych schematach, byle by nabic 10 tysiecy postow o tresci , nie wiem.

Czekam na kolejne odpowiedzi.

To nie dział Pogaduszki aby każdy wymyślił drop i zaprezentował go tutaj ;).

Opublikowano

Dobrze jeśli chcesz żebym użył wyobraźni to napisze ci że z tych 50 dropnie ci 50 krzaków... Zadowolony ? -_-. Ciekawe jak któs może wiedzieć... Nikt tu nie jest wróżbitą ..

nostaleh.png
Opublikowano

@up WRÓŻBITA MACIEJ !

@top uj wie -.- Otworzysz zobaczysz. Ja Ci powiem że dopnie ci 50x10 limetek. Ktoś ze 50x10 arbuzów a ktoś że szczęśliwa owieczka..

1375198444-U163133.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widze ze obslugujecie tylko tematy stworzone pod wasza ksiazeczke zdrowia , jestescie ludzmi bez wyobrazni, a więc po tym ze nikt nie odpowiada proszę o zamknięcie tematu :)

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...