Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dwa Zamki][survival][10vs10][20 slotów][otherdrops]

Toxic325325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg DWA ZAMKI

Info.png

strzalka.gifTYP: survival [Dwa Zamki]

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: podamy na ts

strzalka.gif TS: ts.eg4o.org - 24 pokój

strzalka.gifPotwory: ON

strzalka.gifZwierzęta: ON [Owce Terrorystki]

strzalka.gifPvP: ON

strzalka.gifPremium: OFF

strzalka.gifNether: ON

strzalka.gifBialaLista: ON

Admin.png

[HeadAdmin]toxic325

[HeadAdmin]SGH

pluginy.png

dopasowane do tego servera ale by gracze nie tracili gry nie jest wgrany plugin na życia

InfoDOt.png

Server opiera sie na seri skkf'a "Dwa Zamki" chodzi w tym o to że jest podział 10 na 10 graczy którzy budują własny zamek/schron a w dni wojny każdy zamek jest oblegany przez przeciwną drużynę. Server jak na razie jest jako Dwa Zamki ale gdy będzie większe zainteresowanie serverem zrobimy server "Trzy Zamki"
rekrutacja na server:
czerwoni:
- Toxic325
- SGH
- L3wyPL
- rekindorsz1
- rinspley
niebiescy:
- assasyn
-
-
-
-
administracja podczas rozgrywki nie ma żadnych uprawnień administracyjnych i są oni zdegradowani do rangi [Gracz]
podania proszę pisać pod tematem lub na priv albo skype haziakos2000
wzór podania:
nick:
3 zdania o sobie (ale sensowne):
ts i mikro:
specjalizacja w minecrafcie:
drużyna:
Opublikowano
nick:Assasyn

staż w minecrafcie:2 latka

3 zdania o sobie (ale sensowne):No siema to znowu was Assasyn,nie znalazłem nic o żadnych płatnościach więc pisze bardzo chętnie podanie.Grałem już u was więc rozpisywać się nie będe.Mieszkam w mieście w województwie Łódzkim,mam 16 lat ,imie to tajemnica państwowa.Jestem spokojnym zrównoważonym człowiekiem,lubie czuć władzę,nie przywiązuje natomiast wagi to pieniędzy,ciężko mnie zdenerwować,lecz gdy to sie komuś uda potrafie być naprawde nieprzyjemny:P

ts i mikro:Tia

specjalizacja w minecrafcie:Dowodzenie^^walka na dalekim dystansie,projektowanie zamków,fortyfikacji obronnych,szybkie zbieranie surowców i tak jeszcze długo by wymieniać:P

Opublikowano
nick: mega444

wiek: 11, ale nikomu nie powinno to przeszkadzać bo jestem ogarnięty :)

staż w minecrafcie: Od Indev'u

3 zdania o sobie (ale sensowne): Nazywam się Krzysztof, lubię grać w Minecrafta. Gram też w inne gry w takie jak TBOI (The Binding Of Isaac), TF2, League of legends, ale oprócz tego lubię grać na podwórku w piłkę nożną. Chciałbym się dostać na ten serwer, ponieważ bardzo lubię oglądać Kwadratową Masakrę jak i Dwa Zamki, dlatego jestem zainteresowany. Pomimo tego jestem ogarnięty, nie popełniam błędów ortograficznych.
ts i mikro: Posiadam ts'a jak i sprawny mikrofon.
specjalizacja w minecrafcie: PvP oraz budowanie armat ;p
drużyna: Blue
Opublikowano

staż w minecrafcie:2/3lata

3 zdania o sobie (ale sensowne):Skasowłlo maje 3 zdania napisze je jeszcze raz... Jestem Daniel mam 14 lat dziennie mam 4/5 godzin czasu na grę :D.Nie jestem griferem , chyba że na wojnie czyli ja(BLUE) niszcze zamek wasz (RED)

PS: ładnie bubuje

ts i mikro:Tak i Tak

specjalizacja w minecrafcie: PvP. Parkour. Walka na luki. Budowa zamku. redstone

drużyna:Blue

mca.png
Opublikowano

Staż w minecrafcie: 2 lata

3 zdania o sobie (ale sensowne): Mam na imię Patryk lubię grać w piłkę nożną , siatkówkę i MC . Razem z bratem szukam ogarniętego serwera tego typu :) Nie wiem co więcej pisać ... hmmm , nie niszczymy cudzych budowli itp :)

TS3 i mikro: To i to , ale muszę sobie zainstalować sterowniki do mikrofonu a te co teraz mam nie działają :(

Specjalizacja w minecrafcie: Strzelanie z łuku , budowa , redstone i parkour

Drużyna: Blue

Staż w minecrafcie: 1,5 roku

3 zdania o sobie (ale sensowne): Mam na imię Kamil lubię grać w piłkę nożną , siatkówkę i MC . Razem z bratem szukam ogarniętego serwera tego typu :) Nie wiem co więcej pisać ... hmmm , nie niszczymy cudzych budowli itp :)

TS3 i mikro: To i to

Specjalizacja w minecrafcie: Pvp i parkour , budować średnio umiem :D

Drużyna: Blue

Opublikowano

przepraszamy za opóźnienia spotkanie odbędzie się jutro 19.08.2013r o godz 16.00

zapraszam HeeCreator i assasyna

Xcheater przepraszam ale wiek ma tu znaczenie

Opublikowano

@ref

HeeCreator, borsuk i assasyn poproszę o przybycie na ts: ts.eg4o.org do 19.08.2013 20.00 ponieważ zgłaszając się jesteście zobowiązani do śledzenia tematu a nie że jak pisze temat, wy piszecie podanie a podczas startu na ts nikogo nie ma więc prosiłbym bardzo o jak najszybsze przybycie na ts

Opublikowano
nick:DT4R

staż w minecrafcie:4lata

3 zdania o sobie (ale sensowne):Jestem miłą, ogarniętą z poczuciem humoru osobą, która łatwo zawiera nowe znajomości.

ts i mikro:Tak

specjalizacja w minecrafcie:PvP, budowanie.
drużyna:Niebieska
Opublikowano

temat do zamknięcia ponieważ ci użytkownicy którzy piszą posty to chyba by se je tutaj nabić.

my robimy server i płacimy a wy zgłaszając sie/pisząc podania o rekrutacje nie zgłaszacie sie na określony termin więc prosiłbym bardzo o nadanie ostrzeżenia graczom HeeCreator, Borsuk76 i DeEaD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...