Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Lan

fuub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dość nietypowy problem ponieważ jestem swego rodzaju cheaterem i za młodu strasznie lubiłem oszukiwać. Teraz mam same problemy z tym, kiedyś gdzieś zobaczyłem że na singlu, gdy naciśnie się open to lan i da się allow cheats można wpisać komendę /gamemode 1 i dać sobie co tylko się chce. I teraz chciałbym Was się zapytać, czy nie da się jakoś zablokować tej opcji open to lan?
Wiem, chodzi Wam po głowie, aby napisać ,,to poprostu tego nie naciskaj" ale tak się nie da :/ To samo z siebie, naprzykład wpadne do lawy z itemami i mówię sobie, eh to był tylko pech dam sobie tamte itemy i po kłopocie o możę jeszcze coś innego dam. To takie oszukiwanie siebie trochę jest. I nie, nie pójdę do psychiatry.

Opublikowano

Też miałem taki problem :/

Ciężko się temu oprzeć, ale dasz radę :D

PS: Jeżeli AŻ TAK BARDZO ci na tym zależy, to stwórz serwer Hamachi, i wpisz na whitelist tylko siebie, i nie wpisuj siebie na listę OP, i po kłopocie :D

Opublikowano

Tyle, że ja gram na paczce modów i się nie da z nich stworzyć serwera ;/

Opublikowano

Graj na Yogboxie :D

Tam jest wersja 1.2.5, i nie było tam LAN

-.- Nie ma innego sposobu, gry LAN nie da się ,,zablokować" ona tam jest, i tyle

Po prostu tego nie używaj ! Musisz się przełamać ! Mi się udało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...