Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko do was. Czy warto wydawać 6750golda na Su-122-44 . Jak się pomyliłem z goldem to przepraszam.

Wiec tak ile zarobie nim jak nabije na nim 3k DMG tak około . I czy troche wiecej uzbierać i kupić JagdTigera 8,8 cm . Czy też SP kupić jak będzie w można go kupić jak bedzie koło drzewka technologicznego proszę o odpowiedzi . Pozdrawiam

Opublikowano

JG 8,8 - grałem sobie tym na becie, na globalu nawet bym sobie tym nie zawracał głowy, dlaczego? Praktycznie wszystko w niego włazi, albo przynajmniej ja tak miałem na becie, ja bym kupił Su...

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

W JG 8.8 Wszystko wchodzi hahahahaha, na serwerze testowym wszyscy z golda strzelają to się dziwisz.

8.8 jest super czołgiem, wystarczy nim umieć grać, dozbieraj złoto ;)

Opublikowano

Mam jaga 8.8 i powiem Ci że mily tank ;) bije co 4, 5 sek po 220 :) pancerz może trochę słaby (dolna plyta) musisz ja chować i tyle; d Ten czolg ma na chwilę obecną najlepsze zarobki za pocisk placisz cos około 256 kredek ;)

Opublikowano

@up t34 nie jest ekonomiczny jak jag8.8 na sama amunicje musisz liczyć 15k średnio na bitwę, a na jag8.8 caly magazyn tyle chyba nie kosztuje ;) a penetracji 203 w zupełności wystarczy jak i na 8 i9 ;)

Opublikowano

Tylko że mi nikt nie odpowiedział na pytanie co wczesniej pisałem ile z 3k DMG można zarobić tym Su-122-44

Zależy jak grasz. Ogarnięty gracz spokojnie nabije 3k.

@up t34 nie jest ekonomiczny jak jag8.8 na sama amunicje musisz liczyć 15k średnio na bitwę, a na jag8.8 caly magazyn tyle chyba nie kosztuje ;) a penetracji 203 w zupełności wystarczy jak i na 8 i9 ;)

W cale nie jest. Jeśli umiesz grać, nie wychylasz się niepotrzebnie i wystawiasz samą wieże to z premką ok. 100k. na bitwe.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Znam mniej wiecej zarobki t34 bo mam lwa i zazwyczaj mam ladny widok zarobiles 110k a na czysto 80-90 ; ((bo amunicja itp... a jagiem jak widze 110k to na czysto jestem 105k ;p

Ciężej jest wyrobić 8,8cm 110k. niż T34 ( jak dla mnie ), ale myślę, że inni mają podobne zdanie.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Ciężej jest wyrobić 8,8cm 110k. niż T34 ( jak dla mnie ), ale myślę, że inni mają podobne zdanie.

Dlaczego?

Bo ma lepszy pancerz?

Bo ma lepszą celność?

Bo ma lepszy DPM?

Bo ma lepszy matchmaking?

Bo musi ukryć płytę jak T34, a nawet jak tego nie zrobi to i tak nie raz odbije?

BEKA

Tak, ale na CW grają pestkami i będzie wchodzić i na CW strzał za strzałem wejdzie ;)

Oczywiście, mówmy o premkach VII i VIII tieru, na pewno ma to związek z CW.

A SU-122-44 to już w ogóle kurwa maus pod względem pancerza, taaaki opancerzony.

Beka z ciebie :))))

Zależy jak grasz. Ogarnięty gracz spokojnie nabije 3k.

"Ile będzie kasy jak nabiję 3k dmg?"

"Zależy jak grasz. Ogarnięty gracz spokojnie nabije 3k."

...

Tylko że mi nikt nie odpowiedział na pytanie co wczesniej pisałem ile z 3k DMG można zarobić tym Su-122-44

Zależy w co strzelasz :P

Ale z 30-40k bez premki na czysto mogło by wyjść, jeżeli było by to tylko w VII

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...