Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Osób do gry na Dekaron Europe

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej w Dekarona grałem ładnych parę lat temu i widzę, że strasznie dużo się tu zmieniło. Mam kilka pytań czy dużo polaków w to gra mam na myśli server Europejski jeśli jest jakaś polska gildia chętnie dołączę. Gram postacią halfbagi mam mam już 70lvl jak ktoś będzie chciał wspólnie pograć to polecam się :)

I czy może mi ktoś powiedzieć jakie najciekawsze rzeczy się pozmieniały od tego czasu bo widzę że nawet nie ma już loa castle i braiken castle ;)

Opublikowano

Zapraszamy na priva jest mega lepszy niz global wszystko dziala transy tez :) polska gildia jest i jest zajebiscie zaprszam na priv

Opublikowano

Zapraszamy na priva jest mega lepszy niz global wszystko dziala transy tez :) polska gildia jest i jest zajebiscie zaprszam na priv

Jaki się nazywa ten priv?

Opublikowano

Na globalu ja zaraz zacznę z kolegą grać, sęk w tym że mamy problemy z grą.
1-nie można regnąc się na forum aby opisać tam 2gi problem:
2-po ściągnięciu NAJNOWSZEGO clienta, okazuje się, że jest on OUT OF DATE.

WTF

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam chciałbym pograć na Risingu ale jak chcem odpalić gre to wyskakuje taki oto błąd: Aplikacja nie została właściewie zainicjowana (0xc0000135). Pomóżcie mi bo bardzo chciałbym pograć na dekaronie a ten priv fajnie sie zapowiada :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...