Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 bugi

jarzabpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na innych kulach też działa??? a powiedz mi to ma jakieś znaczenie ile ma sie pereł czy bez różnicy ??

tak na wszystkie powinno działać. Nie wiem musisz sam sprawdzic mi niechce fidler dzialac juz wiec ja teraz wam tylko bede bugi dawal

Opublikowano

Niestety nie dziala ten bug na kulki ;/ kupuje po normalnej cenie ( 50perel za 100 wybuchowych) i nic nie mnozy ;/

Opublikowano

A powiedz mi jak zresetować ustawienia fiddlera bo może dlatego mi nie działa

Niestety nie dziala ten bug na kulki ;/ kupuje po normalnej cenie ( 50perel za 100 wybuchowych) i nic nie mnozy ;/

Mi tez kupuje np 10 razy ale po normalnej cenie.

Opublikowano

nie zrobie filmiku bo mi niechce fidler dzialac na seafight zaczynam bugowac ale jak biore resume to mi strona sie laduje i laduje dopiero jak zamkne fidlera to strona sie otwiera kolega u sb kupil 200 kul i powielil 20 razy i dostal 20 k kul za 100 perel nieraz bierze normalnie 100 p za 200 kul a nieraz bierze za 20 k kul 10 k perel musicie u sb kilka razy porobic jak nie dziala to trudno bym wam podal jak on to robi ale wyjechal 2 dni temu i wraca za 1tydz to do tego czasu to zrobia buga

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bug na logowanie

1. zaloguj sie przd godzina 0.00 czyli przed rozdaniem codziennej nagrody

2. poczekaj do godziny 0.01 lub troche puźniej

3. otwórz fidllera

4. weź remov all

5. simulate modem speeds jest to w zaklatce roles i zjeżdżasz na sam dół

6. brekpoint

7. odswieź strone

8. wejdz do fidlera i powiel o 20 razy

9 odzacz brekpoint

10 kliknij resume

3 bug wiem ze twój tylko przypominam

to działa i bez fiddlera,wystarczy kliknąć na główną po 0.01 i rozda wszystko x2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...