Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

youtube-prawa autorskie? Czy mogę tak?

HE!

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam.

Czy prawa autorskie oznaczają, że nie mogę kopiować kogoś filmów itp?

Czy Jak wystawiam jakieś gry w filmiku na youtube nagrane przez siebie przykładowo fife13 to mogę mieć jakieś problemy?

Czy jest to dozwolone?

Opublikowano

Jest to dozwolone. Prawa autorskie to to że nie możesz kopiować od innych filmów (czyli ściągasz i wrzucasz na swój kanał mówiąc że to twój film).

Opublikowano

Złamałbyś prawa autorskie wrzucając czyjś film lub używając jakiej muzyki w celach komercyjnych bez zgody autora wtedy youtube doczepił by się o łamanie praw autorskich. Z większości gier można bez problemowo nagrywać.

1396292564-U784394.png
Admin Cienia
Opublikowano

Są za to strony z darmowymi kawałkami które możesz dać na podkład, jest to tylko mała podpowiedź dla ciebie ale dla chcącego nic tródnego.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Są za to strony z darmowymi kawałkami które możesz dać na podkład, jest to tylko mała podpowiedź dla ciebie ale dla chcącego nic tródnego.

"tródnego" powiadasz? :D

Jeśli Ci się nudzi to zapraszam do sprawdzenia mojej strony: http://pokemongohack.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...