Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak :

Po zalogowaniu na moją główną postać, wyskakuje mi ten błąd : 45680786.th.jpg

Logowałem się na inne postacie, wszystko gra. Oczyszczałem bazę danych w bocie, nic to nie dało. Ściągnąłem nową wersję bota. I dalej to samo. Już nie wiem co mam robić!

Proszę o pomoc. Z góry thx..

SaintCandy.png
Opublikowano

Tak jak napisałem... Usunąłem całą bazę danych dotyczącą jakichkolwiek postaci. - Nic to nie dało.

Ściągnąłem nowa wersję bota. Czysty cały. Nic to nie dało.

SaintCandy.png
Opublikowano

Ten problem jest o tyle dziwny, ze nieraz sam znika, albo trzeba skasowac jakies questy, bo przy nich wywala. Ja mialem ten blad zanim wbilem 10 lvl, a potem sam zniknal. Trzeba pokombinowac nie ma rady <_<

Cześć :)

Opublikowano
Ten problem jest o tyle dziwny, ze nieraz sam znika, albo trzeba skasowac jakies questy, bo przy nich wywala. Ja mialem ten blad zanim wbilem 10 lvl, a potem sam zniknal. Trzeba pokombinowac nie ma rady <_<

Hmm questy powiadasz, chyba mnie uratowałeś. Mam questa na czas, zabić 20 red eye ghostów. Może to przez niego? :D

@Edit, jesteś genialny! Dzięki wszystkim ;)

SaintCandy.png
Opublikowano

"zabić 20 red eye ghostów" miałem ten quet i ten sam probłem, chyba w tym tkwi cała filozofia tego błędu ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.