Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie wiem skad pobrac

augustusglast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , zrobilem formata i nie wiem skad pobrac Intel ® pentium ® dual cpu e2200 2.20GHz

Szukalem w google na stronie intela i nic , moze znacie strony / darmowe programy gdzie moge pobrac .

I nie piszcie mi takie jak

Drive Easy/ Easy Drive

Drive Checker

Lub Drive Genius bo te 3 programy sa platne -,0

1601429.jpeg

Opublikowano

Jeśli masz windows 7 to wejdź w "start" i wpisz "menedżer urządzeń" i tam wybierz z lewej strony "karty graficzne" i powinno Ci się wyświetlić.

Albo pobierz program GPU-Z i w nim Ci też pokaże.

Opublikowano

Zrób jak mówiłem. Sciągnij obudowę , tam bedzie napisane

Jeżeli ma jakiegoś starocia, to za pewne nie ma żadnej nalepki

PS: menedżer urządzeń powinien ponoć wykryć grafikę nawet bez sterowników. Jeżeli jej nie pokazuje to znaczy że, albo nie jest poprawnie zamontowana, albo nie jest włączona w bios, może też podpiąłeś monitor pod zintegrowaną. Jeśli mój sposób z poprzedniego posta nie zadziała to pozostaje zdjąć obudowę i popatrzeć :)

http://screenshooter.net/3674720/jbhhlqv

up @ sciaglem obudowe i co nic nie ma .

:O myślałeś że ściągniesz obudowę i wszystkie programy nagle olśni ? powiedz czy taki kabel z niebieskimi końcówkami co z jednej strony jest przyczepiony do monitora, to czy z drugiej jest przyczepiony do takiej karty, czy takiego sześcianu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...