Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z allegro Szybko !

Spocony Arab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś o godzinie 14 dostałem smsa "dawaj red perły albo Cię zgłaszam" no to ja zadzwoniłem na numer od którego przyszedł sms. No i w skrócie jakiś debil wbił mi na konto allegro i wystawił przedmiot, a potem ktoś kupił (ta osoba ci mi smsa przysłała)Od razu napisałem do allegro, że ktoś mi się włamał itd.

Jakie mogę mieć z tym większe problemy ? Nawet mnie wtedy nie było na komputerze.

@EDIT

Jednak okazało się, że 3 osoby kupiły takie przedmioty w różnych cenach. Co teraz ja pierdole jakiś retard mi wbił >.<

MAM TEGO SKURWYSYNA NICK W GRZE Vans. MUSZE TERAZ POBRAĆ JEBANEGO METINA ABY DO NIEGO NAPISAĆ DEBIL PIERDOLONY

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Jeśli ci nie zapłacili to nic ci się nie stanie... A nawet jak ci zapłacili to oddaj pieniądze. Jeśli cię zgłoszą to dostaniesz co najwyżej pouczenie.

Opublikowano

Zwroc im pieniadze, napisz ze poprostu twoje konto zostalo shakowane i tyle. Zwrocisz im kase i dostaniesz najwyzej negatywa.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Oni nawet nie mieli gdzie zapłacić, bo nie ustaliłem w profilu gdzie i jak mają zapłacić. Po prostu jakiś troll, a dokładnie to są czerwone perły z serwera LINARES MT2. Co za skurwysyn to zrobił..

1373794396-U336505.png

Opublikowano

No jak go dorwiesz w grze to naprawde zasmakuje stalowej piesci, zeby ci kurwa zylka nie pekla jak bedziesz WIR MIECZA wlaczal.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

allegro odpisało odrazu, że wszystko zostało anulowane i proszę o zmianę hasła lecz, nie wiem jakim chujem on znał nazwisko panieńskie mojej matki. Coś czuje, że to jest dobrze zorganizowana mafia xD

1373794396-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...