Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]G53 i RedDot za 5499

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodano nowy pakiet dla mechanika.

Jest on odpowiedzią na pakiet z ak47 dla szturmowca.

U mnie pakiet już kupiony, a co. Się pracuje, to się ma kasę.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Za przeproszeniem - ale EA chyba pojebało żeby dawać broń która przed lvl kosztuje ponad 20k Funds, a teraz jest za niecałe 6k i to w dodatku z reddotem

Teraz już zostaje tylko czekać na pakiet z l85

Miałem kupować l85 na 18 lvl ale czekam na pakiet z nim

Opublikowano

Już się nie chwal swoim bogactwem.

Jeszcze czekamy na pakiet z l85 oraz qbb.

Opublikowano

Dla mnie to tam dobrze.

A dawanie takich broni informuje o głupocie EA, albo sie zbliża wprowadzenie broni 30lv.

Jak się ich za spamuje,żeby dodali nowe bronie to wtedy może się zlitują i je wprowadzą,a tym czasem to sobie możecie właśnie czekać i zadowalać takimi secikami.

Opublikowano

G53 i harkel, ale,mnie będą wyzywali od noobów i prebuyerów. Pistolet kupię p226.

Co do broni, jak dodadzą nowe giwerki, to znerfia l85,mg36,l96,famas,g53, a potem gracze będą narzekać na nowe laser guny i znowu nerf.

Opublikowano

G53 i harkel, ale,mnie będą wyzywali od noobów i prebuyerów. Pistolet kupię p226.

Co do broni, jak dodadzą nowe giwerki, to znerfia l85,mg36,l96,famas,g53, a potem gracze będą narzekać na nowe laser guny i znowu nerf.

Najpierw trzeba mieć coś nie pokolei żeby wyzywać kogoś dlatego,że ma broń na mniejszym lvl-u skoro tak dali Ea to trzeba korzystać,a pretensje niech mieją do Ea,a nie do ludzi.

Poza tym i tak wyższy lvl jak narazie ma przewagę nad niższym lvl dlatego,że ma się bardziej rozbudowane skille.

I tak propo to co niektórzy by tylko chcieli Ci wyższe lvl-e zabijać tych co mają mega słabe bronie ?!?

Jak taki np 1-10 ma mieć szanse nad 25 lvl który ten ma g53,a ten niski jakąś dużo gorszą broń ...płakać to sobie mogą tylko płaczki, bo mnie zabił jakiś low lvl a ja taki duży lvl mam jak to tak można....ojojo co to będzie....

Dlatego co się tam przejmować będą wyzywać niech wyzywają to ty miej przyjemność,że połowa będzie płakać do tego jeszcze ze złości będzie rozpierdalać swoją myszkę i klawiaturę i trzeba mieć z tego frajdę :D

I robić tak aby cię nie wywalali z serwa tam gdzie nie akceptują prebuya czy jest zakaz broni to trzeba grać na innych i mieć na to wyjebane,a nie jeszcze się przyjmować co powiedzą inni.

Opublikowano

To byłoby fajnie, na multiplay polska wbijam i placz "g53 and 1lvl". Zresztą była famasomania, teraz jest g53mania.

Opublikowano

Nie kupujcie tego, g53 to jakaś ściema, w ogóle mechanik to jedna wielka ściema, żałuję każdego fundsa, którego na niego wydałem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie kupujcie tego, g53 to jakaś ściema, w ogóle mechanik to jedna wielka ściema, żałuję każdego fundsa, którego na niego wydałem.

A co ci teraz nie odpowiada w mechaniku ? :P

Opublikowano

A co ci teraz nie odpowiada w mechaniku ? :P

To, że na mój ulubiony dystans 50+ masz dmg nawet poniżej 20, nieważne jakie dasz dodatki i tak nie będzie to to samo co QBB, czy tam famasy l85, po prostu według mnie postać bez sensu.

Co z tego, że RPG? Medykiem możesz ładnie ominąć czołg, a jak masz zginać, to nieważne jaką klasa i tak zginiesz.

Jeszcze nigdy mechanikiem nie udało mi się ukończyć rundy z k/d na +, zawsze w pierwszej trójce w rankingu, ale staty np 30 dedów i 15 killów, jak innymi klasami mam staty minimum k/d 20/8

25hmxok.png

Opublikowano

To, że na mój ulubiony dystans 50+ masz dmg nawet poniżej 20, nieważne jakie dasz dodatki i tak nie będzie to to samo co QBB, czy tam famasy l85, po prostu według mnie postać bez sensu.

Co z tego, że RPG? Medykiem możesz ładnie ominąć czołg, a jak masz zginać, to nieważne jaką klasa i tak zginiesz.

Jeszcze nigdy mechanikiem nie udało mi się ukończyć rundy z k/d na +, zawsze w pierwszej trójce w rankingu, ale staty np 30 dedów i 15 killów, jak innymi klasami mam staty minimum k/d 20/8

Gdyby mechanik miał mieć mega ultra pro broń typu L85 lub Famas to by każdy tą klasą grał... Mechanik ma rozwalać czołgi, a nie zabijać piechotę... Mechanik bardziej powinien unikać piechoty i zabawiać się z pojazdami.

PS: Jeszcze dodam, że ja prawie zawsze byłem najlepszy w drużynie gdy grałem mechanikiem, ze statami na +.

Opublikowano

Ja polecam medyka. Z mg36 skosisz cały serwer, a defi lepiej się zabija,jak masz kominiarke żartownisia.

Opublikowano

Mam wszystko oprucz g53 i pdw-r ale i tak mp5 jet najlepsze. Nie spieszy mi sie do kupna pakietu za 5999funds 15zl :(

Zal mi cie koles wyciagam 30/2 na sharqui, karkand, masthur z samymi qbb, l85, famasami i mg36...Jak ktos nie umie grac ta klasa to mi przykro :(

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nie wiem który napisał tu że do G53 nadaje sie Stabilized bo osobiście muszę stwierdzić że porównując ja do Thunderbolt to Thunderbolt wypada o wiele lepiej (przy graniu z m145 czuje sie jakbym miał małego laserguna ;))

Opublikowano

Teraz goście 5 lvl z g53 latają noobs ewrywhere

Zgadza sie (sam tego nie lubie) ale gra musi przynosic zyski i sie rozwijac :mellow:

ktos kupi na 5 lvl g53 i koksi to ciebie zmusza bys tez kupil + dodatki bo nie chcesz byc gorszy a EA to zwisa ze wiekszy lvl dostaje w dupe

liczy sie $$$$$$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...