Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie było mnie przy silku ponad pół roku. Wróciłem obczaić RuSro itp.. I tak patrzę nowy bocik ( Ribot ) a ibot jakby wsiąk. Co się z nim stało ? Ribot to jego nowa wersja ?

PS.

Pytanie nie na temat. Gdy wbijam do RuSRO , ekran robi sie kurewsko jasny.. i nic nie mogę zrobić , gdy wyłączę grę ekran robi się normalny.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

Witam.

Nie było mnie przy silku ponad pół roku. Wróciłem obczaić RuSro itp.. I tak patrzę nowy bocik ( Ribot ) a ibot jakby wsiąk. Co się z nim stało ? Ribot to jego nowa wersja ?

PS.

Pytanie nie na temat. Gdy wbijam do RuSRO , ekran robi sie kurewsko jasny.. i nic nie mogę zrobić , gdy wyłączę grę ekran robi się normalny.

Tak Ibot jest na Isro a Ribot jest na RuSro :P

A co do silka to weź spróbuj sobie rozdzielczość zmniejszyć i detale powinno pomóc :P

@Edit

no właśnie o to chodzi ze tez tak miałem i pomogło :P

Opublikowano

@up watpie zeby zmiana detali cos pomogla

Tez mialem to samo albo wciaz to mam bo sie albo przyzwyczailem albo ta jasnosc juz ustala ^^ restartowales kompa ? najlepszy sposob na takie badziewia.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Po resecie jak narazie działa ( po resecie )

Szkoda, że do Ruskiej wersji nie ma tradycyjnego Ibota.

Bo ten bot przez rączke jak dla mnie kupa na maxa.. do tego przez loadera nie uruchomisz.

@Edit

Zainstalowałem RuBota , zamiast Ribota hehe :)

@EDIT2

Małe pytanko. Mam tą paczke skryptów do ibota ( isro ) i próbowałem odpalić jakiegos skrypta na ribocie. Fakt , chodzi po miescie , wszystko robi.. lecz gdy już ma się wybrać na spota to run time 13. Natomiast jak zrobię swojego skrypta to jest ok wszystko.. FTW?

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

Opublikowano

Ja nie chce cie obrazac ale po wszystkich twoich wypowiedziach uwazam ze najpierw powinienes pograc w silka troche, sam obczaic bota i nie korzystac z gotowcow bo kiedys poziom pytan maturalnych bedzie sie ograniczal do zapamietania jak sie ma na imie.

Opublikowano

Kolezko.. jakbys troszke poczytal forum , stare tematy itp to bys wiedzial, ze w silka gram juz pare ladnych lat. Wrocilem po ponad polrocznej przerwie od gry , wiec pare rzeczy z glowy wylecialo..

I nie pozwole, aby byle kto mnie tutaj ocenial. Jezeli masz cos do powiedzenia, to wypowiedz sie na temat.. chociaz i tak watpie zebys znal odpowiedz.

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

Opublikowano

Kolezko.. jakbys troszke poczytal forum , stare tematy itp to bys wiedzial, ze w silka gram juz pare ladnych lat. Wrocilem po ponad polrocznej przerwie od gry , wiec pare rzeczy z glowy wylecialo..

I nie pozwole, aby byle kto mnie tutaj ocenial. Jezeli masz cos do powiedzenia, to wypowiedz sie na temat.. chociaz i tak watpie zebys znal odpowiedz.

jakbys troszke poczytal forum to bys wiedzial ze znam wiele odpowiedzi, co do wypowiadania sie bylo calkiem na temat, myslenie by ci pomoglo w rozwiazaniu prawie wszystkich twoich problemow

a o ile wiem ten twoj rubot to przerobiony isrobot a isrobot uchodzi za najlepszego bota w silku

Opublikowano

1. Ribot to jest ibot przeznaczony dla rusro.

2. Forum jest od zadawania pytań i udzielania odpowiedzi, nie sądzisz ? Skoro jesteś taki mądry to udziel mi odpowiedzi na moje pytanie w ostatnim poście skoro znasz " wiele odpowiedzi ".

Co się zrobiło z tym forum.. masakra.

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

Opublikowano

1. Ribot to jest ibot przeznaczony dla rusro.

2. Forum jest od zadawania pytań i udzielania odpowiedzi, nie sądzisz ? Skoro jesteś taki mądry to udziel mi odpowiedzi na moje pytanie w ostatnim poście skoro znasz " wiele odpowiedzi ".

Co się zrobiło z tym forum.. masakra.

1. tak jest, ribot to ibot przeznaczony do rusro, jednakze mowiles tez o rubocie

2. odpowiedz:

tak, sadze ze forum jest do zadawania pytan i udzielania odpowiedzi

a jesli przewidziec twoja nastepna wypowiedz to odpowiedz tym razem prawdopodobnie byloby :

nie znam takiego programu, mozesz uzywac opcji z loadera /min

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania , nie o takie coś mi chodziło. Program znalazłem sam dla zainteresowanych Sro Win Mod.

Co do rubota , to była pomyłka.. nie byłem na bieżąco od ponad 6 miesięcy.. Zresztą , szkoda czasu na dyskusje , tym bardziej na forum gdzie każdy jest zajebisty =]

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png