Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obudowa do 200zl

%Maggiczny%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra kupilem sobie nowy komputer sprawuje sie dobrze ;p teraz komputer dla brata troche tanszy

procesor:i5-3570 IVY BRIDGE LGA 1155 BOX
grafika:asus gtx 660 DirectCU II 2GB DDR5/192bit
plyta glowna:Asrock B75 Pro3 Intel B75 LGA 1155
pamiec:A-Data DDR3 8GB(2x4GB) 1600MHz Gaming Series V2 CL9
dysk twardy:Western Digital Caviar 1TB SATA3
chlodzenie procesora:SilentiumPC Fera Pro 1224
zasilacz:SilentiumPC Deus G1 500W
system:windows 7 64 bit professional

w techplanet.pl

mam problem bo niewiem jaka obudowe do tych podzespolow kupic ;D mój budżet 200 zl<<<<<<<<<< to mój budżet na obudowe a i niechce włącznika na górze i usb ;p

Opublikowano

Chłodzenie zmień na Fere Pro, spartan jest stosunkowo głośny. Co do obudowy to np. Gladius M40, jednak podaj swój budżet zanim zamówisz PC bo może coś lepszego się skleci.

Opublikowano

Gladius M40. Zmieści wszystko co napisałeś, posiada filtry przeciwprądowe, czyli nie będzie kurzu w obudowie, oraz posiada dobry system chłodzenia, czyli będzie zimno komputerkowi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Po dołożeniu możesz mieć taki ładny PC:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77895&s=72760&s=72602&s=77562&s=73528&s=63363&s=77781&s=78214&s=78262

Lepsza karta graficzna, procesor Haswell czyli już nowa seria, modularny zasilacz, wszystko powiązane kolorystycznie w środku.

Opublikowano

napewno jest lepsze lga 1150 ?

a i jeszcze jedno pytanko bedzie dalo sie wyjac karte graficzna z tej plyty? w przyszlosci ulepsze brata komputer troche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...