Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod dodający kolorowe pisanie na SinglePlayer? (1.5.2)

MisterCreeper12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam modyfikacji albo jakiegoś patchera itp. do pisania kolorowo na SinglePlayerze (nie multi), bo robię serwer LAN i chce aby tam pisały rzeczy niektóre na kolorowo

ZA POMOC DAM LIKE'A!!!

Budowniczy
Opublikowano

Niestety nie znajdziesz, takiej modyfikacjii, bądz patchera, tylko się da pisać kolorowo na bukkicie, pod serwer Minecraft.

Inaczej mówiąc, nic nie znajdziesz, podobnego :/

Ale jeśli chcesz, aby używać komendy takie jak np. //wand, mozesz pobrać tego moda i go wkleić do folderu .minecraft

Mod nazywa się ,,Single Player Commands 1.5.2,, możesz go pobrać oczywiście, pod każdą możliwą wersje Minecraft.

Aby go pobrać wpisz poprostu w YouTube.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Znam moda i go miałem ale gdy włączam świat to jest nie renderują się chunki i CRASH lub mam tego moda i do niego forga i Player api ale wogóle mi te komendy sie nie pokazują. A poza tym, mam mod Custom LAN Port Mod i mam z niego komendy z Serwera Bukkitowego (/warp, /home, /setspawn, /fireball itp.). :) Dlatego nie potrzebuję Single Player Commands. Chce tylko pisać na kolorowo na Singlu.

Opublikowano

Niestety nie znajdziesz, takiej modyfikacjii, bądz patchera, tylko się da pisać kolorowo na bukkicie, pod serwer Minecraft.

Inaczej mówiąc, nic nie znajdziesz, podobnego :/

Ale jeśli chcesz, aby używać komendy takie jak np. //wand, mozesz pobrać tego moda i go wkleić do folderu .minecraft

Mod nazywa się ,,Single Player Commands 1.5.2,, możesz go pobrać oczywiście, pod każdą możliwą wersje Minecraft.

Aby go pobrać wpisz poprostu w YouTube.

Pozdrawiam.

Po 1. Istnieją takie mody, ale proszę o podanie linku.

A pozatym, znam moda o nazwie "Sign/Book Formating 2.1" Na 1.5.2, ale nie uruchamia się. Wrzucam go do /mods, /coremods i minecraft.jar, ale nadal się nie włącza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie śćiągniesz takiej aplikacji, jedynie na CraftBukkit jest taki plugin a jeżeli chodzi o inny mod to nazywa on się tak
x

Wejdź w ten link a pobierzesz Single-Player-Comands

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Nie śćiągniesz takiej aplikacji, jedynie na CraftBukkit jest taki plugin a jeżeli chodzi o inny mod to nazywa on się tak

x

Wejdź w ten link a pobierzesz Single-Player-Comands

Jeżeli pomogłem daj +

Dodaj skan, 1h.

Opublikowano

panowie dopiero pobrałem taką modyfikację.

NBTedit w grze, czyli wygodna funkcja zmieniania np. mobów z mob spawnerach lub właśnie zmieniania koloru w command blocku bez wyłączania gry. Jest dostępny od wersji 1.4.2 do 1.7.2

Używanie: Piszesz w command blocku co ci się podoba. Najeżdzasz na commandblock i wpisujesz /nbtedit (musisz mieć opa lub włączone komendy) i wtedy rozwijasz zakładkę ROOT. tam klikasz na to, co napisałeś w command blocku, i na górze keranu weź "Edit". Teraz masz w okienku to, co wpisałeś. Po prawej stronie masz taki symbol: § klikasz go i wybierasz kolor lub zastosowanie identycznie jak na bukkicie. Przykład:

?4 coś
lub
?l coś

otrzymamy: coś a w tym drugim coś (pogrubienie) cyferki są takie same, ale zamiast & mamy ? (przynajmniej u mnie jest znak zapytania).

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...