Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje gry łudząco podobnej do metina

koci5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, coś mnie bierze na granie. Metin wiadomo, klasyk wśród mmo rpg. Grałem w tą gierkę dawno temu i szczerze nie chce do niej wracać. Monotonne expienie i w ogóle. Chciałbym zacząć przygodę z nową grą (ogólnie taka co niedawno powstała), gdzie nie ma takiego tłoku i był bym noobem, noobem takim co lata i pyta się co i jak. Pamiętam te czasy z metina gdy tak się grało.

Opublikowano

Jeszcze jakieś propozycje? Zobaczę wszystko, gra musi mieć swoją prostotę jak metin i to coś, co wciąga do grania.

Opublikowano

Neverwinter.

Dokładnie : ) Never winter fajna gierka możesz mieć konia expisz robisz misje rozwinięte drzewko skilli . Według mnie to taki lepszy metin. Polecam,

ew.4 story również jest fajne ale według mnie lepsze Never winter

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

dołączam się do pytania również szukam takiej gry ale z bardziej rozwiniętą grą w grupie:)

(pisze to bo nie chce robić kolejnego tematu, a szukam prawie tego samego)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

NeverwINTER bardzo fajna nazwa, szczególnie końcówka, a dokładnie Inter. Chyba nie musze nikomu tłumaczyć czemu :D

Dzisiaj ściągnę tą gierke i przetestuje .

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu szukanie gier typu Metin , gdyz nie dosc ze gry tego typu aktualnie dzialaja na zasadzie wydawania kupy pieniedzy na gre , to masz pelno fajnych gier ktore tego nie wymagaja i mozna sie przy nich bawic 100x bardziej niz przy takim metinie. Paczaj tu :

http://www.mpcforum.pl/forum/416-all-points-bulletin/

http://www.mpcforum.pl/forum/562-infestation-survivor-stories/

A jak tak bardzo chcesz sobowtora metina to polecam Last Chaos. Na tym forum masz dzial do tej gry.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

metin2, tibia, wszystkie części MARIO (polecam, fabuła na pare godzin, i w nudnawe dni ! ), pasjans, szachy, warcaby ( niezła gra na multi ), kulki, piłki, saper, pasjans - pająk, kierki, free cell, chess titans.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niedawno wyszła gra : Age of Wulin z gPotato ;D

Zajmuje 7giba , ale polecam - bardzo rozbudowana , prowadzi się normalne "życie" w starożytnych chinach . Sam ściągam clienta - troche zajmie :D

Szkoda , że jest tylko po angielsku - narazie mam nadzieje ;)

http://en.wulin.gpotato.eu/

Modki to dźiffki

Budowniczy
Opublikowano

Tak Age Of Wulin, jest też podobną grą do Metina 2, lecz nie tak bardzo, jak NeverWinter, w NeverWinter, masz prawie wszystko to samo co w Metin 2,

a co do Age of Wulin, też jest dobrą grą przez internet MMORPG, ja natomiast pozyskałem ją z płyty CD-ACTION, więc przyznam bardzo dobra, gra, która zasługuje na zagranie i spędzenie tych kilku godzin ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Neverwinter jak wszysxy.

Ja podam jeszcze 4story, fajna gierka godna uwagi, lecz tylko troche przypomina metka.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...