Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wchodzę na swoje baaaaardzo stare konto Origin, patrzę, a tu w historii zamówień takie coś "BP4F Ability Detect Grenades". Zasadniczy problem jest w tym, że nic nie kupowałem. To wygląda na bf p4f ale tym bardziej nic bym do niego nie kupował. Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Albo masz lukę w pamięci, albo ktoś się nie bał i... wszedł na Twoje konto. Jesteś pewien, że nikomu nie udostępniałeś danych? Może miałeś je zapisane w przeglądarce i ktoś z nich skorzystał? Młodszy brat? Ciotka Jadźka? Idąc dalej, mogłeś mieć Keyloggera, bo jakiś przebiegły bandyta postanowił zrobić zamach na Twoje konto Origin, to drugie raczej wątpliwe.

Opublikowano

Albo masz lukę w pamięci, albo ktoś się nie bał i... wszedł na Twoje konto. Jesteś pewien, że nikomu nie udostępniałeś danych? Może miałeś je zapisane w przeglądarce i ktoś z nich skorzystał? Młodszy brat? Ciotka Jadźka? Idąc dalej, mogłeś mieć Keyloggera, bo jakiś przebiegły bandyta postanowił zrobić zamach na Twoje konto Origin, to drugie raczej wątpliwe.

Mam na Originie zarejestrowanego Mass Effecta 2 więc jak ktoś by wszedł to by je ukradł. Godzin przegranych 0 więc również nikt w to nie grał.

Edit

Dodam że pisze tam "Punkty Szkolenia Battlefield Assault". W BF P4F grałem, ale nie Assaultem, i nie na tym e mailu. Chyba napiszę do supportu.

Edit

Wspaniale, nie ma supportu.

Najprawdopodobniej każda dodana umiejętność zapisuje się w originie. Jak ktoś gra w bf p4f niech zobaczy na origin czy też tak ma, dam lajki.

Opublikowano

Ja mam 4 strony tego, ale to dlatego, że gram reconem i 14 lvl :D to zwykłe um.

Już właśnie to zauważyłem. Ciekawi mnie czemu pisze assault skoro grałem mechanikiem. Ale mniejsza o to, hasło zmienione nie ma się o co martwić. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...