Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Prawda o ravii?

LubieKiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isamu to konkretny debil, tak jak caly team ravii, znajomym itp daja co nie co ;)

Osobiscie nie polecam ci odzywac sie do isamu o to bo odrazu banik <3

Wiem z wlasnego doswiadczenia :mellow:

Jest duza szansa ze to prawda ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

radze wam zaczekac na filmik sollo :D

nie bede zdradzal duzo lecz bedzie tam o darmowym isie,zuo prywatnym, o 6 skillach P :) (na ravii nie da sie miec 6 x P , lecz gm moze dac ;s )

o setkach w eq itp itd.

a o darmoych dm to kazdy wie co na tsie siedzi zadna nowosc szczrze mowiac .

Opublikowano

Najbardziej śmieszy mnie fakt xD Jeżeli youtuber dołączył do całej sekty ravii to nie ma już prawa do końca swojej kariery grać na innym serverze.

Chętnie obejrzał bym film , ale prywatny ;/

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Jezu przywalili się do Fubu, a tak naprawde sami odwalają tą samą maniane, szkoda że Kiecol się nie rozkręcił, by powiedział, ze Isamu daje yangi i przedmioty swoim pupilkom. A to że Fubu ukradł Malyszowi te 30tyś. o ile to prawda to już problem Małysza, że dał się zrobić w huj*.

Zresztą ten cały Pompa Team to jedna wielka korporacja do robienia hajsu, a za partnera nie dostaje się mało jak to niektórzy twierdzą "takie tam grosze".

Heh a tak w zasadzie to podejrzewam, że Isamu ma taki gruby hajs z Ravii, że to miazga(czemu tak sądze? skoro Fubu kręci tyle kasy, to ile na ravii musi zarobić Isamu, skoro tam gra tyle ludzi!).

Nie jestem po żadnej z tych stron ale mówie tylko fakty;p.

Opublikowano

Isamu to konkretny debil, tak jak caly team ravii, znajomym itp daja co nie co ;)

Osobiscie nie polecam ci odzywac sie do isamu o to bo odrazu banik <3

Wiem z wlasnego doswiadczenia :mellow:

Jest duza szansa ze to prawda ;)

Powiesz mu to w twarz?

Opublikowano

Jezu przywalili się do Fubu, a tak naprawde sami odwalają tą samą maniane, szkoda że Kiecol się nie rozkręcił, by powiedział, ze Isamu daje yangi i przedmioty swoim pupilkom. A to że Fubu ukradł Malyszowi te 30tyś. o ile to prawda to już problem Małysza, że dał się zrobić w huj*.

Zresztą ten cały Pompa Team to jedna wielka korporacja do robienia hajsu, a za partnera nie dostaje się mało jak to niektórzy twierdzą "takie tam grosze".

Heh a tak w zasadzie to podejrzewam, że Isamu ma taki gruby hajs z Ravii, że to miazga(czemu tak sądze? skoro Fubu kręci tyle kasy, to ile na ravii musi zarobić Isamu, skoro tam gra tyle ludzi!).

Nie jestem po żadnej z tych stron ale mówie tylko fakty;p.

Po 1. FuBu miał rację że mu zajebał kasę. Chciał byś płacić jakiemuś nierobowi który jest tylko gm 30tyś zł? No chyba nie... Ciekawe co on zrobił dla serwera? Pobanował ludzi? hahahha Kurwa śmieć z tego Małysza. Co on myślał że za darmo będzie mu płacił? gm`ować się gm`uje za darmo. A on chciał tyle kasy, dla nierobów nie ma kasy.......

FuBu wypromował serwer, pewnie wydał kasy na postawienie.Bambus zapierdala jak pojebany aby trzymać serwa a jakiś dzieciak chce kase za darmo> hahahha pojebało go.

FuBu dobrze zrobił.

Co do ravii to pewnie prawda. Każdy chce zarobić kasę i nie uwierzę że nie sprzedaje znajomym itemów etc.

( Na fajki trzeba mieć co dziennie z 30zł )

Na alkohol tak samo

Więc nie pierdolcie że ktoś jest święty i nie sprzedaje eq w grze etc.

Opublikowano

Co do tego tematu trochę źle myślicie... Dostawali darmowe dm'y bo promowali serwer na większą skale niż inni mniejsi YouTuberzy, a po 2 można by powiedzieć, że byli "prawie" jakby w teamie Ravi. Moim zdaniem nie ma co hejtować takiego czegoś, bo na każdym serwerze to jest.. i to nie tylko na Ravi. Co do samego Isamu... Hm jak mi wiadomo nie rozdaje DM/Bryłek/Itemów przypadkowym osobą po przez serwisy allegro :) To, że wspierał swoich zaufanych można by powiedzieć "przyjaciół" to chyba nic złego...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jednym z argumentów ze youtuberzy dostaja od Isamu czy darmowe DM czy cokolwiek jest fakt ze gdy Balantajs (mam nadzieje ze dobrze napisalem) powiedzial ze ravia robi sie nudna i poszedl na inny serwer Isamu odrazu do niego ze jest sprzedajna szmata itp

Opublikowano

Równie czy FuBu czy Isamu to prawdę mówiąc jeden wcale nie lepszy od drugiego lepiej sobie odpuście jednego i drugiego bo tylko śmiecą w mózgach takie moje zdanie

Opublikowano

DEBILE KURWA Z WAS.

Kiecoll,Miszczu dostawali DM na PD itp. bo Isamu chcial sie odzwdzieczyc bo jezeli niezauwazyliscie to ich wyswietlenia przy filmach siegaja kilku tysiecy.. wiec promowali ravie w chuj!

Zreszta kazdy YouTuber moze dostac free DM co kilka chwil Isamu losuje tam ludzi z youtube i daje im kilka DM w nagrode CZAICIE?

Co wy kurwa tak bronicie FuBu? co? Popieracie złodziejstwo,Klamstwo,wyłudzenia? Dddosy na inne serwery?

Byl ktos przy starcie Astiuma? gdzie FuBu siedzial na ts3 Astium i nawijal ze po tym serwie nic nie zostanie?

Nie rozumiem skad sie biora tacy ludzie ktorzy jeszcze ufaja temu czlowiekowi.

Isamu moze nie jest czlowiekiem ktoremu sie ufa na pierwszy rzut oka ale gdy pozna sie Go blizej jest w chuj do rany przyłoz.

Co z tego ze ciagnie gruby hajs na ravi? ma serwer zarabia i chuj wam do tego.

Ma partnera? niech zarabia.

Odwdziecza sie ludzia za reklame serwerA? TAK! i pozdro mu za to.

Jezeli macie wybierac juz ktoras ze stron to wybierzcie chociaz te wlasciwa.

PS. Sprawa z Kiecolem dawno zakonczona jest.. pogadali posmiali sie i po sprawie.

Pis joł ludzie

Jebać FuBu

Opublikowano

DEBILE KURWA Z WAS.

Kiecoll,Miszczu dostawali DM na PD itp. bo Isamu chcial sie odzwdzieczyc bo jezeli niezauwazyliscie to ich wyswietlenia przy filmach siegaja kilku tysiecy.. wiec promowali ravie w chuj!

Zreszta kazdy YouTuber moze dostac free DM co kilka chwil Isamu losuje tam ludzi z youtube i daje im kilka DM w nagrode CZAICIE?

Co wy kurwa tak bronicie FuBu? co? Popieracie złodziejstwo,Klamstwo,wyłudzenia? Dddosy na inne serwery?

Byl ktos przy starcie Astiuma? gdzie FuBu siedzial na ts3 Astium i nawijal ze po tym serwie nic nie zostanie?

Nie rozumiem skad sie biora tacy ludzie ktorzy jeszcze ufaja temu czlowiekowi.

Isamu moze nie jest czlowiekiem ktoremu sie ufa na pierwszy rzut oka ale gdy pozna sie Go blizej jest w chuj do rany przyłoz.

Co z tego ze ciagnie gruby hajs na ravi? ma serwer zarabia i chuj wam do tego.

Ma partnera? niech zarabia.

Odwdziecza sie ludzia za reklame serwerA? TAK! i pozdro mu za to.

Jezeli macie wybierac juz ktoras ze stron to wybierzcie chociaz te wlasciwa.

PS. Sprawa z Kiecolem dawno zakonczona jest.. pogadali posmiali sie i po sprawie.

Pis joł ludzie

Jebać FuBu

FuBu nie bronię i nikt nie broni ;)

Tylko napisałem jak ty byś się zachował i inni tez!

Fubu to człowiek któremu w życiu czegoś zabrakło, i siedzi 24\7 przed komputerem, nie ma życia prywatnego tylko wirtualne. Wiec nie wiem ale takich ludzi też nie powinno się obrażać, bo każdy robi co chce i co moze.

Opublikowano

mi chodzi że ani jeden ani drugi nie jest godzien kłutni i tych dziecinnych cyrków bo obaj jakby byli normalni to by normalnie by się zachowywali i by ludzie nic ani do Isamu ani do Fubu by nic nie mieli ale zachowują się jak 5latki i kasa im w głowie a nam tylko śmietnik robią w głowach i używają nas jak pionków do swojej wojny jeden nie odpuści i drugi nie odpuści a wojna między nimi się nie skończy więc co będziecie 20lat+ siedzieć i hejtować jednego czy drugiego a im to na rękę i pewnie się z tego śmieją ja bym pomyślał czy warto stać po któreś ze stroń bo to już nudne jest

Opublikowano

Ktoś napisał ze FuBu dobrze zrobił obrabiając Malysza bo Gm za free itd -.- . Jak niby do cholery jasnej dobre jest zaje*** takiej kwoty ?! Nie raz słychać ze BuFu sprzedaje te baryłki czy cos tam na tej Balmorze.... O nie jednym przekręcie możecie się dowiedzieć na yt... Kawał cwaniaka. Co do Isamu, no wystarczy pooglądać filmiki, czy też na ts'ie pogadać i od razu cisnie się na usta " no swój chłop po prostu " . Dla youtuberów daje DM, tak ? No to chyba bardzo dobrze, że ludzie których ogląda sporo osób reklamują jego serwer. A ty na msc tych jutuberów chciałbyś coś reklamować totalnie za free ? No nie wydaje mi się. Co do serwerów wybrałbym Ravie ( pomijając fakt, że nie lubię hardów). Balmora - przekręty Fubu i inne tam śmierdzące sprawy...

Opublikowano

Ktoś napisał ze FuBu dobrze zrobił obrabiając Malysza bo Gm za free itd -.- . Jak niby do cholery jasnej dobre jest zaje*** takiej kwoty ?! Nie raz słychać ze BuFu sprzedaje te baryłki czy cos tam na tej Balmorze.... O nie jednym przekręcie możecie się dowiedzieć na yt... Kawał cwaniaka. Co do Isamu, no wystarczy pooglądać filmiki, czy też na ts'ie pogadać i od razu cisnie się na usta " no swój chłop po prostu " . Dla youtuberów daje DM, tak ? No to chyba bardzo dobrze, że ludzie których ogląda sporo osób reklamują jego serwer. A ty na msc tych jutuberów chciałbyś coś reklamować totalnie za free ? No nie wydaje mi się. Co do serwerów wybrałbym Ravie ( pomijając fakt, że nie lubię hardów). Balmora - przekręty Fubu i inne tam śmierdzące sprawy...

Ja pisałem o wyjebaniu małysza.

Pytanie do ciebię:

Zakładasz firmę, stawiasz serwer. Wkładasz mnóstwo kasy i pracy.

Przyjmujesz kogoś na gm. On pobanuje/pobawi się i tyle a ty masz mu płacić 10 patoli na miecha. Chyba każdy by wyjebał takiego darmozjada.

Nie pisz mi tu że on go okradł? Sprawa Była w sądzie? Nie! Więc nie pierdol. Miał umowę? Nie więc nie pierdol! On go nie okradł, to tak samo jakbym ja był twoim kolegom i z dnia na dzień powiedział ci:

Nie chcę cię już więcej widzieć. I co? nazwałbyś mnie złodziejem? (taka zmienna od pieniędzy i przyjaźni)

Nie było umowy sporządzonej to niech Małysz się przymknie, bo widać że chłopak żałuję że stracił dużo kasy za (DARMO)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...