Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Cultures II] Instalacja.

Czosnuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gdy jest "Przygotowanie do instalacji" dochodzi do 100% i znika, następnie w procesach włączają się pliki instalatora, lecz instalator nie pojawia się. I czekałem nawet 1,5h i nie pojawił się instalator :/

Wie ktoś może czego jest to wina?

Opublikowano

Zrobione i dalej to samo. :<

Kupiłem nowy komputer bo na tym to nawet Gta Sa ma lagi. <Procek 1.8,512mb ram, karta graficzna zintegrowana chyba> xD To wiesz :D

Carl Johnson był tylko zdjęciem w tej opowiesci dla mnie.

Opublikowano

proces przygotowania instalacji sprawdza parametry twojego komputera... jesli ktorych parametr wykryje jako niezgodny np. zintegrowana karta graficzna" to instalacja sie nie uruchamia.. w zaleznosci od gier raz komunikat sie o tym wyswietla a raz nie.

nie ktore gry puszczaja proces instalacji mimo braku "tego czegos" lecz gra sie uruchomi badz praktycznie nie da sie w nia grac z powodu "zacinek"

wszystko zalezy od gry i producenta....

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Wcześniej tą gierke instalowałem idało rade <z 2miechy temu przed formatem> A i w procecach jest włączona instalacja. Przygotowanie do instalacji ma inny proces niż instalator. I w procecach instalator się włącza ale ogółem już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...