Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trist AP mid.

Wojλk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tristana ap jest dobra ,ale są lepsze picki, chociaż jak chcesz koniecznie nią grać to pod AD na midzie fajnie się sprawuje w late praktycznie wygrywa grę i w tf nie odstaje jak robiona pod ap/

Opublikowano

Powiem krótko Tristana AP na midzie jest N1, a na ARAM to już wgl. penty.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Jest bardzo dobra zarówno jako ADC jak i APC. Jako AP, bo o tym mowa w tym temacie, potrafi bez problemu zburstować przeciwnika, ma genialne kombo, a skoki zapewniają nie tylko escape ale również pokaźne źródło dmg'a. Refresh CD na 'W' pozwala na ciągłe skakanie podczas teamfightu, strasznie ciężko ją przez to złapać. Jak dla mnie świetna postać, bardzo opłacalna nawet na rankedy.

Opublikowano

Dobra na AP , ale myślę że AD jest lepsza , ma wysokie przeliczniki , wali z odległości , lecz jest łatwa do scountrowania

No i w tf'ach nie zachwyca

Opublikowano

Moim zdaniem aby dobrze nią grać potrzeba Rabadona, CDR (dfg lub
athene), Lich Bane, Zhonya, Liandry (maska na pene). Taki build jest IMO
najlepszy na AP trist.

Pisałem to 2h temu... :D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dobra na AP , ale myślę że AD jest lepsza , ma wysokie przeliczniki , wali z odległości , lecz jest łatwa do scountrowania

No i w tf'ach nie zachwyca

w tf'ach nie zachwyca? jeżeli znasz do końca jej mechanikę to możesz nieźle namieszać, zresztą nie ja pierwszy już to piszę

Opublikowano

wy sie nia jaracie a dla mnie to typowe ścierwo.

Pamiętam gdy grałem na nią katariną to miałem nie małe problemy =lose game.

ale gdy spickowałem malzahara czy zeda jedyne co mogła ona zrobić to napisać na czacie [*] i wyjść z gry.

fakt w fazie laningu dominuje (ta dota...) i jest wkurwiająca bo ma świetny escape ale malza i zedem ściągałem ja w 2 sekundy.

Można nia grać ale po co ?

sa lepsze picki, a poza tym ta postać chujowo wygląda siara sie pokazać w grze :)

Opublikowano

wy sie nia jaracie a dla mnie to typowe ścierwo.

Pamiętam gdy grałem na nią katariną to miałem nie małe problemy =lose game.

ale gdy spickowałem malzahara czy zeda jedyne co mogła ona zrobić to napisać na czacie [*] i wyjść z gry.

fakt w fazie laningu dominuje (ta dota...) i jest wkurwiająca bo ma świetny escape ale malza i zedem ściągałem ja w 2 sekundy.

Można nia grać ale po co ?

sa lepsze picki, a poza tym ta postać chujowo wygląda siara sie pokazać w grze :)

Idąc twoim tokiem myślenia można wyjebać większość postaci ,bo są inne lepsze od nich. Nie każdy gra postacią ,że jest pro op itp. gra się dla PRZYJEMNOŚĆI. Nie rozumiem ludzi którzy piszą "są lepsze picki" ,a jak je wak zbanują to co zrobicie? Będziecie musieli grać tymi gorszymi. Dobra tristana ap robi z zedem co chce on do niej ultem ona mu ulta w ryj doskok E i zed zdycha tyle go było widać ddzięki cd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...