Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VTX Radeon HD7770 X-Edition DDR5 1GB

xLuxoRRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko.

Mam problem z nowo kupionym koputerem. Zainstalowałem Windowsa 7 Ultimate, Sevice Pack 1, sterowniki z oryginalnej płyty karty graficznej, itd.
Wszystko było dobrze, koputer się właczał i wyłaczał aż do momentu kiedy wyłączyłem go i po odłaczałem od pradu, chcac zgrac na Pendrive parę rzeczy ze starego komputera, wtedy zaczął się problem, kiedy odłaczyłem stary koputer i podłaczyłem nowy przy probie właczenia na ekrani nic sie nie pojawiało wszystko chodziła jak trzeba przynajmniej z tego co było słychać.
Zaglądam do srodka kompa zdejmujac przy tym boczna klapę by tam zajżeć, spogladam na karte graficzna, zauważam, że wiatrak od niej się nie kręci.
Nie mam pojęcia co się stało ani co z tym zrobić, czy karta poszła w ciorty i się spaliła czy coś tam nie łaczy i można to zrobić, czy czeka mnie jedynia oddanie karty na kwarancji o ile ją przyjmą.
Przecież to nowy komputer mam go zaledwie drugi dzień to jak cos mogło sie w nim coś rozwalić, to nie mam pojęcia.

Pozdrawiam i prosze o naprawde syzbko pomoc, bede wdzieczny i nagradzam plsuami czy czyms tam.

//edit - Parametry kompa.

PROCESOR: AMD FX6 6300 6x 3,5GHz~4,1GHz 14MB CACHE
PŁYTA GŁÓWNA: Asrock 970DE3/U3S3
RAM: DDR3 2x4GB 1600MHz
KARTA GRAFICZNA: AMD/ATI Radeon HD7770 X-Edition 1GB DDR5 128bit (1100/5000)MHz
ZASILACZ: 520W ATX QOLTEC

VTX w temacie to firma, która zrobiła tą karte ATI

s1uwrd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...