Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle - z czym to się je

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam moje pytanie.

Raczej nie. Ale może na gametrade.pl znajdziesz kilka osób, które będą chętne pomóc ci w zakupie. Może ktoś z nich będzie chciał mieć kod na psc za przelew.

AxeePL.png

Opublikowano

Mówię ci, tu nikt nie będzie chciał. Pójdź tam gdzie ci napisałem...

Dzieki za odpowiedz, mialem jednak nadzieje ze ktos z mpc pomoze. No trudno chyba musze isc na gametrade ;)

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Dobra, właśnie mi przyszły klucze na Origin i Steam. :) Wszystko oprócz Dead Space 3 pobieram na Steam. Aktualnie pobieram Dead Space. Dla niewiedzących na Originie z tych gier osiągnięcia mają Battlefield 3 i Dead Space 3, a osiągnięcia web mają The Sims 3. Reszta gier bez achievementów.

Piszcie tu coś. xD

AxeePL.png

Opublikowano

Gdzie tu jest niby ten saints row 3 ? , i jak tu sie cos zamawia bo pisze że mam 25 dolców wyjeba* na stół.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Gdzie tu jest niby ten saints row 3 ? , i jak tu sie cos zamawia bo pisze że mam 25 dolców wyjeba* na stół.

Saints Row 3 był w poprzednim Humble`u Bundle`u, a na dole zaznacz "Custom amount" i wybierz ile masz zapłacić. Jak nie masz PayPala itp. to kup na allegro.

A zamawiasz na dole wybierając ile płacisz, ile pieniędzy przeznaczasz na fundacje charytatywne i na samym dole wybierasz sposób płatności.

AxeePL.png

Opublikowano

@up kurwa ślepy jesteś czy głupi ?

Mleko z płatkami ? albo KIEŁBASA!

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Da się kupić za psc!!!! zestaw za 1$ kupicie za psc 20zł a ten z bf3, simsami do 30 zamieniacie psc na usd, usd wpłacacie na paypala lub na bitcoin'y na www.virwox.com serwis bierze 1 usd za fatyge, ale warto :)

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie ma z was - kart kredytowych , paypal itd.

Może kupić klucz na steam rynku albo tf2 sklepie za 1.60 euro - na rynku , 1.99 - w sklepie tf2.

Wejść na steamtrades i znaleść sprzedawce za 1 klucz ... Ja mam sprzedawce za 4 metale rafinowane więc jak ktoś chce pisać mi PW .

@up - psc nie da się przelać na paypala ^^ omg

Kubiq jak nie umiesz angielskiego to nawet nie wchodź na tą stronkę , a saints row the third był w wcześniejszym bundle [ którego ja kupiłem z powyżej średniej ] czyli byłem w bundle sliver humble czy coś takiego ^^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Dead Space jest świetny. Jestem już w 3 chapterze, kto nie grał musi to zrobić.

kupi mi ktoś humble bundle? :D Bede dawac lajki do konca zycia :D i zrobie wszystko co bedzie chcial ^^

Tak, od razu ktoś ci kupi za lajki, a ty tej osobie do domu przyjedziesz i będziesz wszystko robił...

AxeePL.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie ma z was - kart kredytowych , paypal itd.

Może kupić klucz na steam rynku albo tf2 sklepie za 1.60 euro - na rynku , 1.99 - w sklepie tf2.

Wejść na steamtrades i znaleść sprzedawce za 1 klucz ... Ja mam sprzedawce za 4 metale rafinowane więc jak ktoś chce pisać mi PW .

@up - psc nie da się przelać na paypala ^^ omg

Kubiq jak nie umiesz angielskiego to nawet nie wchodź na tą stronkę , a saints row the third był w wcześniejszym bundle [ którego ja kupiłem z powyżej średniej ] czyli byłem w bundle sliver humble czy coś takiego ^^

polecam poczytać co to virwox ^^ wszystko się da

Opublikowano

Gówno za przeproszeniem nie akcja jak chciałem kartą to wyskoczyło "processing error" jak chciałem amazonem to "humble bundle failed" taki chuj za przeproszeniem :)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Gówno za przeproszeniem nie akcja jak chciałem kartą to wyskoczyło "processing error" jak chciałem amazonem to "humble bundle failed" taki chuj za przeproszeniem :)

zrób paypalem a nie srasz żarem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...