Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle - z czym to się je

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż temat po części integruje się ze specializacją forum chciałbym przedstawić wam humblebundle.com - bardzo ciekawy serwis dla żydów mojego pokroju, którzy za równowartość piwa chcą pograc sobie w Dead Space 3, Crysisa 2 czy Saints Row 3.

Sama idea HB polega na wpłacaniu dowolnie wybranej przez siebie kwoty (conajmniej jeden dolar) dla trzech grup - sami wybieramy ile chcemy dać deweloperom, ile pieniędzy odprowadzić do serwisu a ile na cele charytatywne.

Przez najbliższe 2 tyg działa Origin HB - za 1 dolara dostajemy klucze steam/origin do następujących gier: Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2, Burnout Paradise, Medal of Honor, Mirrors edge. Po zapłaceniu 4.5 dolara dostaniemy Battlefielda 3 i podstawkę Sims 3.

Dlaczego piszę temat? Bo o dziwo portal nie jest jakoś powszechnie popularny na MPC, w dodatku to fajna idea, która powinna dotrzeć do jak największej liczby ludzi :). Miłych zakupów.

https://www.humblebundle.com/

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź poszukaj kogoś na stronie steamtrades.com tam są ludzie chętni do różnych wymian, ale licz się z tym, że będziesz musiał podać psc jako pierwszy.

fiR919k.png

Opublikowano

Kilka godzin i już prawie 400 000 sprzedanych. Wiecie czy według ich regulaminu sprzedawanie tych kodów jest legalne ? Przeczytałem regulamin i nie znalazłem o tym, że nie wolno ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Piękny bundle.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja kupiłem dziś humble origin bundle - kody użyłem tylko na steam i zostały mi te na origin nie wiem co zrobić :D

Super rzecz.

@up - firmy , które tworzyły gry dołączają się do akcji , wszystko idzie na chore dzieci etc.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ja kupiłem dziś humble origin bundle - kody użyłem tylko na steam i zostały mi te na origin nie wiem co zrobić :D

Super rzecz.

@up - firmy , które tworzyły gry dołączają się do akcji , wszystko idzie na chore dzieci etc.

Sprzedaj

Opublikowano

Te klucza działają wszędzie? Nie ma ograniczenia do jakiegoś regionu?

Nie ma.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Do keidy ta promocja ?

Masz licznik na stronie. Jeszcze 13 dni 7 godzin.

Km5iG.png

Opublikowano

Wiecie może czy ta strone będzie działać jeszcze 21-22 tego miesiąca tylko inne gierki ? ;d bo kolega z angli będzie to dam szluga a on mi gierki kupi bo teraz to niema szans : ( kurdee ja je chce : P

OoOj sry myślałem że jeszcze 13h : P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Wiecie może czy ta strone będzie działać jeszcze 21-22 tego miesiąca tylko inne gierki ? ;d bo kolega z angli będzie to dam szluga a on mi gierki kupi bo teraz to niema szans : ( kurdee ja je chce : P

jeszcze zostało 13 dni 5 godzin do końca tej paczki więc jeszcze będziesz miał szanse zakupu :P

Opublikowano

Powiedzmy że dam te 5dolarów przelewem to...?

1.dostaje wszystkie te 8 gier ?

2.Choose how you would like to divide up your contribution. O co z tym chodzi ?? które mam wybrać i czy coś od tego zależy ?

3.Is this order a gift?

Yes, send me a gift code. Czyli dostaje na podany email wszystkie kody do tych 8gier które mogę wykorzystać na Steam i origin ?

Opublikowano

Powiedzmy że dam te 5dolarów przelewem to...? 1.dostaje wszystkie te 8 gier ? 2.Choose how you would like to divide up your contribution. O co z tym chodzi ?? które mam wybrać i czy coś od tego zależy ? 3.Is this order a gift? Yes, send me a gift code. Czyli dostaje na podany email wszystkie kody do tych 8gier które mogę wykorzystać na Steam i origin ?

Jak zapłacisz te 5$, to dostajesz 8 gier. Jak zapłacisz poniżej 4,74$, to dostaniesz 6. Potem jest opcja ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na daną rzecz (np. organizacja charytatywna). tak, wszystkie kody przyjdą na e-mail i aktywujesz je na Steam albo Origin (zależnie do czego kod).

7m9a.png

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie, mogę zrobić przelew za te 5$ przy pomocy konta w banku gdzie mam tylko zł i pociągnie 15zł i samemu zmieni walute ? czy musze przemienić na dolce ?

Opublikowano

@Maurycy

Samo Ci przeliczy na aktualny kurs dolara w danym dniu.

Ktoś wcześniej pytał o wiek... Nie musisz być pełnoletni, konto w banku można mieć od 13 roku życia.

Opublikowano

Pin podajesz tylko jeżeli robisz przelew przez internet ze strony banku, więć tam nie ma mowy o oszustwie. A sam numer karty podawałem wieloktronie, czy to na google walet, steamie czy androidzie i jakoś nikt mnie nie okradł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...