Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto Shippuuden. Umiejętności Naruto

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem na odcinku 254. Naruto opanował noc ogoniastego(naruto świeci) . Moje pytanie brzmi.

Czy Naruto w dalszysz odcinkach będzie posiadał jakieś nowe umiejętności, moce ?

Opublikowano

1. Nowy rasengan,

2. Ogoniasty bd po jego stronie i dostanie nową otoczkę z czakry

3. Zacznie łączyć rasen shurikeny z amaderatsu Sasuke

4.W najnowszej mandze na 90% dostanie drugą połowę czakry ogoniastego( Minato zapieczętował tylko tą dobrą część).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wiem wiem :p ciekawe jak dalej sprawa się potoczy. Możemy tylko przypuszczać co się dalej stanie, ale jestem optymistą :)

Opublikowano

Hehehe to mi wystarczy dziękuję Wam za pomoc i małą dyskusję . Pozdrawiam fanów amine a w szczególności Naruto.

<3

Opublikowano

Cześć, jestem na odcinku 254. Naruto opanował noc ogoniastego(naruto świeci) . Moje pytanie brzmi.

Czy Naruto w dalszysz odcinkach będzie posiadał jakieś nowe umiejętności, moce ?

Jasne że dostanie nowe moce, przez ten tryb bardzo zwiększy swoją szybkość- będzie drugą osobą która uniknęła ataku raikage (pierwszym był Minato).

Po za tym rasengan zwiększy swoją moc i to znacząco, zdobędzie możliwość rozmawiania z innymi ogoniastymi bestiami.

1. Nowy rasengan,

2. Ogoniasty bd po jego stronie i dostanie nową otoczkę z czakry

3. Zacznie łączyć rasen shurikeny z amaderatsu Sasuke

4.W najnowszej mandze na 90% dostanie drugą połowę czakry ogoniastego( Minato zapieczętował tylko tą dobrą część).

Liczę na to i liczę na połączenie trybu mędrca z trybem ogoniastego, jak walczył z Painem to pod sam koniec jak specjalnie dał się trafić z maszynki to jego oko zrobiło się jakby było w trybie mędrca i jednocześnie jakby używał czakry Kuramy, więc bardzo możliwe że będzie taka opcja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra to teraz przerwa w oglądaniu i za pół roku dalej :D albo zacząć od 1 odcinka 1 serii xDD

Ale cieszę się że wszystko w naruto zmierza do POJEDNANIA <3 .

Opublikowano

tak jak up

kurama zgodzi sie dzielic miejsce z " zaba " :P wiec naruto bedzie mogl opanowac w pelni tryb medrca :]

rs2h.jpg

Opublikowano

nie, to jest już w najnowszych odcinkach mangi, jeżeli nie czytasz to nie będziesz wiedzieć, ale zapowiada się na niezłą bijatykę z Tobim

Tobi=Obito-Przyjaciel Kakashiego z czasow młodości, który niby zginął pod gruzami kamieni

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...