Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć szkodniki z przeglądarki

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czasami jak ściągacie różne pliki z internetu. Gdy ściągniecie i zainstalujecie wasza przeglądarka zamienia się w AVG, QVO6, DELTA i inne gówna, które przeszkadzają. Żeby taki szkodnik usunąć najlepiej pobrać adwcleaner z strony dobreprogramy.pl. Mi osobiście pomógł. Gdy pobierzemy adwcleaner nie jest wymagana instalacja. Po odpaleniu programu wciskamy "usuń". W tym momencie usuwa nam wszystkie zbędę rzeczy z przeglądarki!

Mam nadzieje że pomogłem i polecam bardzo ten program ; ).
QVO6 - To jest wirus na przeglądarkę, odpala nam różne strony, których nie chcemy.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

thx thx programik sie przyda ,jesli znasz jeszcze jakies to podaj

Masz jeszcze tutaj jeden poradnik, zrobiony przeze mnie http://www.mpcforum.pl/topic/1021857-minitut-jak-usunac-zbedne-pliki-z-komputera/

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

@ref chciałbym zmienić odświeżanie na 18:00 bo o 22 nie mam za bardzo czasu.

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam Adwcleaner! Używam go już od dawna, nigdy mnie nie zawiódł!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...