Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Towarzysz - co i jak?

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam pytanie a mianowicie jak wyexpic szybko swojego peta.

Gram zaklinaczem i mam dopiero 16lvl oraz kucyka 2lvl lecz chodzac po miastach lub po roznych expowiskach widze ludzi z fajnymi petami z wysokim lvl lub nawet evoluowane na wierzchowce.

Zastanawialo mnie skad maja tak fajne pety myslalem ze kupili od kogos (lecz taki towarzysz/wierzchowiec dla poczatkujacego to troche duzy wydatek) lub ma jakies inne konto z duzym lvl i wyexpil sobie na jakis lepszych mobkach a potem tylko przelozyl na to nowe konto.

Lecz slyszalem ze wyexpienie peta do 30+lvl nie jest w cale takie trudne (lecz dla mnie sprawia to duzo trudu gdyz moj pet dostaje bardzi malo expa)

Dlatego prosze was abyscie mi powiedzieli jak moge wyexpic sobie peta majac 16lvl (jak cos to szybko moge dobic 30lvl).

PS: nie mam zamiaru wydawac realnych pieniedzy na IS aby szybcieb podexpic peta poprostu slyszalem ze jest sposob ze da sie szybko wyexpic peta bez kozystania z itemshopi.

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Ludzie najczesciej zostawiaja , afk postacie w tower na 8 pietrze jak dobrze pamietam na skamienialych kobrach . To sa takie statuy , ludzie sobie zostawiaja kilka godzin , dzien nie wiem nie pamietam dawno na pl nie gralem i oto maja , expia sobie do 31lvla , badz do 37 ( u konika lepsze buffy ) , gdyz od 31 lvl mozna ewoluowac na wierzchowca . Dla ciebie jako rade , no nic oni poprostu pewnie zasuwali na is'ie.
Bij caly czas , a kuzyk bedzie ci lewelowac .

Pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem licze na + .

Opublikowano

Tower na 16 poziomie to raczej marny pomysł. Na razie pozostaje Ci expienie peta podczas bicia lvli. Dodam, że exp petowi leci za hity, a nie za skille. Tower to dobre miejsce, ale musisz mieć wyższy poziom.

Opublikowano

Tower na 16 poziomie to raczej marny pomysł. Na razie pozostaje Ci expienie peta podczas bicia lvli. Dodam, że exp petowi leci za hity, a nie za skille. Tower to dobre miejsce, ale musisz mieć wyższy poziom.

Czytaj dokladnie kochanie :* nie pisalem ze ma sie wybierac na 16lvlu . Zreszta do towera smialo moze isc expic ale gdy dostanie rc .

Opublikowano

Czytaj dokladnie kochanie :* nie pisalem ze ma sie wybierac na 16lvlu . Zreszta do towera smialo moze isc expic ale gdy dostanie rc .

No nie wiem, bo tam biegają mobki, a poza tym te statuy też biją. Padłby. ;)

Opublikowano

No nie wiem, bo tam biegają mobki, a poza tym te statuy też biją. Padłby. ;)

Mobki nie biegają na samym środku pomieszczenia ze statułami, jeśli gracz ich nie przyniesie ze sobą. Statuy mają mały zasięg ataku, na boki nie biją, więc jak się dobrze ustawi to da radę.

Moze stary sposob rycek na 5lvl zdiac bron i smoczydlo bic i exp leci sam :)

Tylko musisz na rycku ;(

Uzdro 17-20lvl z młotonożołapakiem też da radę na smoczydle.

Opublikowano

Mobki nie biegają na samym środku pomieszczenia ze statułami, jeśli gracz ich nie przyniesie ze sobą. Statuy mają mały zasięg ataku, na boki nie biją, więc jak się dobrze ustawi to da radę.

Zależy. Jak ja tam zostawiałam postać to czasami sobie wychodził ten duszek z korytarza naprzeciwko i jak złapał target to bił. ;>

Opublikowano

Zależy. Jak ja tam zostawiałam postać to czasami sobie wychodził ten duszek z korytarza naprzeciwko i jak złapał target to bił. ;>

Mi na środek pokoju ze statuami raczej nie wchodził :P

Opublikowano

bilem male drzewoludy z lapy i troche sie oplacalo bo jak go zabilem z lapy to moj towarzysz dostal 52 expa ale bilem go cos okolo 3-4min wiec musial bym poswiecic caly dzien aby wbic mu jakis 5lvl to troche nie oplacalne ;/

Opublikowano

Od kiedy na PL'u nie da się nie umie się włączyć kilku okien gry na raz, nie opłaca się tak expić. Kiedyś jak jeszcze nie było x-trapa to odpalałem po 5 okien i expiłem, wtedy to lekka korzyść była, ale powtarzam, lekka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...