Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Volibear Jungle, czyli jak wykierować Team

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

255owmq.jpg

To samo co w tym temacie na początku ostro dostawaliśmy w dupsko, potem kilka udanych ganków, kilka zjebanych TF, Riven feedowała, Trynda trollował przez 10 pierwszych minut, potem mu nagadaliśmy i się ogarnął, Karthusa nafeedowali i zjebał 3 tf'y (nam zjebał, im zrobił), Master Yi zaczął ostro backdoorować, ponieważ pokłócił się z teamem, potem się ogarnął i przez niego przegralismy 1 tf. Warto też dodać, że MF i Blitzcrank nie trollowali tylko ostro ich gankowaliśmy i żyć nie dawaliśmy.

Moja pierwsza gra Volibearem w jungli, jak i ogólna gra nim. Żadnych poradników nie czytałem, to nie dla mnie.

Mój stary temat:

Zac Jungle, czyli jak wykierować Team

http://www.mpcforum.pl/topic/1017941-ss-zac-jungle-czyli-jak-wykierowac-team/#entry8445463

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ahhh ten voli na normalu gj man a i zamiast koncqa rozumu dalbym cos na przebicie pancerza

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@up po co tankowi przebicie pancerza?

@topic nieźle ale voli i tak carruje wszystko :p ja wywaliłbym latarnie na twoim miejscu

Opublikowano

niezle ziomus od dawna obserwuje twoje poczynania w lich of ligs i czuje ze staniesz sie jednym z wazniejszych elementow tej ukladanki nie spierdol tego

propsy dla volibeara ladne osiagi nim wykreciles ale sadze ze z lepszym buildem wyciagniesz jeszcze wiecej

Opublikowano

gz , nie polecam latarni takie rzeczy tylko w "1200 elo".

Lepiej kupić ten kamyk pod hp'ki na jungle daje on szybsze czyszczenie obozów

a hp z niego świetnie sprawdza się z pasywą voliego

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Dzięki wszystkim za porady, na pewno wykorzystam :)

@2567db5.jpg

Prawie przegraliśmy przez Udyra i LeBla. Nie wydaje mi się, że Tristana specjalnie feedowała, chociaż po jej lolkingu ciężko to stwierdzić. Blitz z mojej drużyny cały czas zabierał kille.

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Masz 25 lvl, nie wiesz nic o lolu, ani o żadnych bardziej zaawansowanych taktykach, jestem ciekawy jak taki gank wygląda w twoim wydaniu. Jednak na 25 lvlu to nie jest żle, muszę ci pogratulować dobrego win ratio. Zwykle jak ktoś zaczyna to na początku dużo przegrywa i nabija więcej porażek.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

m8ljk9.jpg

Kolejna gra :)

Polecam skladanie spirit visage'a na voliego. Z jego nowymi statami voli jest straszny ;p

btw.

Co znaczy wykierowac?

"Wycarrować"

Come on, shoot faster,

Opublikowano

BRAWO JESTEŚ TAKI DOBRY...

MYŚLAŁEŚ O LCS?

Myślałem i niedługo będę grał w Team Alternate na jungli.

@Ty grasz na komputerze? Jeszcze się nie załamał?

@JestęMause

Jak masz Katarinę, to każdy mecz wygrany? Nie wiem jak tam w Bronze, ale zawsze gdy jest Katarina w enemy to każdy przerywa jej ulta i chuja robi. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, że ktoś nie próbował jej kontrować.

Come on, shoot faster,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...