Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 Problem Origin

M4rCu.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż zakupiłem sobie Battlefield 3 za 29.99zł na przecenie. Otóż gdy wkładam disc 1 to instaluje mi się origin. I później muszę zalogować się na Origin, aby kontynuować instalację, ale w trakcie logowania wywala mi taki błąd ''Nie można nawiązać połączenia z siecią Origin. Sprawdź stan swojego połączenia z siecią i spróbuj ponownie''. Bardzo bym prosił o pomoc, bo chciałbym sobie pograć.

Jakby co to już próbowałem wyłączyć zaporę oraz dodać origin do wyjątków :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Już Ci pisze dlaczego tak się dzieje,a no dlatego ...(sry,że to napisze,ale przepłaciłeś za grę :P),ale teraz jest akcja pomocy i można kupić gry za śmieszne pieniądze czyli bf-a 3 dostajemy za $4.56 w tym kilka gier z kluczami do origin i steama dlatego przy takiej taniej akcji na rzecz pomocy serwery nie wyrabiają dużo osób się na to rzuciło i teraz są problemy jakie są :P

A tutaj strona gdzie jest ta akcja,żeby nie było,że coś zmyślam.

https://www.humblebundle.com/
Opublikowano

Już Ci pisze dlaczego tak się dzieje,a no dlatego ...(sry,że to napisze,ale przepłaciłeś za grę :P),ale teraz jest akcja pomocy i można kupić gry za śmieszne pieniądze czyli bf-a 3 dostajemy za $4.56 w tym kilka gier z kluczami do origin i steama dlatego przy takiej taniej akcji na rzecz pomocy serwery nie wyrabiają dużo osób się na to rzuciło i teraz są problemy jakie są :P

A tutaj strona gdzie jest ta akcja,żeby nie było,że coś zmyślam.

https://www.humblebundle.com/

Czyli to nie jest moja wina? Samo się to naprawi i będę się mógł zalogować? :)

Bo się boję, że kupiłem grę na daremno ^^

Opublikowano

Czyli to nie jest moja wina? Samo się to naprawi i będę się mógł zalogować? :)

Bo się boję, że kupiłem grę na daremno ^^

Oczywiście gra będzie działać poprostu zbyt dużo ludzi się rzuciło na serwery origin także wiele osób ma takie same problemy,a nawet nie mogą pobierać gry taki jest ruch,że serwery nie wyrabiają trudno się nie dziwić jak gry za bezcen.Jak narazie kilka osób pisało,że problemów nie ma ze steamem.

Opublikowano

Oczywiście gra będzie działać poprostu zbyt dużo ludzi się rzuciło na serwery origin także wiele osób ma takie same problemy,a nawet nie mogą pobierać gry taki jest ruch,że serwery nie wyrabiają trudno się nie dziwić jak gry za bezcen.Jak narazie kilka osób pisało,że problemów nie ma ze steamem.

Okej, ale jeszcze jedno pytanko.

Otóż kod bf3 wpisałem na stronie. A jak wiadomo nie mogę się zalogować i pytanie jest takie. Czy jak się zaloguje na origina to będę tam musiał jeszcze raz wpisać kod czy po prostu będzie bf3 w ''Moje gry'' i będę musiał tylko zainstalować?

I do instalacji będzie potrzebny disc 2? :D

Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić, czy samo się naprawi? :D

Opublikowano

Gdzie wpisałeś ten kod? Bez logowania? Jeśli z logowanie to zaloguj się na origin i sprawdź jakie masz gry. A jeśli nie będzie tam BF3 to wpisz kod na stronie lub w programie i pobierz grę.

Opublikowano

Gdzie wpisałeś ten kod? Bez logowania? Jeśli z logowanie to zaloguj się na origin i sprawdź jakie masz gry. A jeśli nie będzie tam BF3 to wpisz kod na stronie lub w programie i pobierz grę.

Okej dzięki za odpowiedz.

A wiesz jak rozwiązać problem z logowaniem się na Origin, bo pisze mi ''Nie można nawiazac połączenia z siecią Origin'' :)

Opublikowano

A może usuń orgina i pobierz go z oficjalnej stronki ?

Nie mogę zainstalować ze strony, bo jak klikam ''Pobierz Origin na komputer PC'' to wyskakuje mi taki błąd ''Strona internetowa jest niedostępna'' lub ''Błąd połączenia SSL''

Reinstall'a już robiłem 5 razy :)

Opublikowano

Jak byś trochę lepiej poczytał zrozumiałbyś że nieda się połączyć ze stroną i originem bo jest w kij zawalony ściąganiem i servery nie wyrabiają -,-

final.jpg

Opublikowano

Jak byś trochę lepiej poczytał zrozumiałbyś że nieda się połączyć ze stroną i originem bo jest w kij zawalony ściąganiem i servery nie wyrabiają -,-

co ty gadasz to niemożliwe...

sprawdź czy antyvirus ci nie blokuje połączeń możesz też spróbować wyłączyć zaporę

Opublikowano

co ty gadasz to niemożliwe...

sprawdź czy antyvirus ci nie blokuje połączeń możesz też spróbować wyłączyć zaporę

Czy ty jesteś ślepy, kolego?

Nie widzisz, że napisał ''Jakby co to już próbowałem wyłączyć zaporę oraz dodać origin do wyjątków''

Jest to wina serwerów, po prostu są przeciążone musisz czekać.

Opublikowano

Refreshujemy po upływie PEŁNYCH 24 godzin.

Miki proszę zostaw mi i czace pouczanie o regulaminie bo Ci CvS warna wlepi ...

@top albo przeciężone albo tracisz połaczenie sieciowe.

Opublikowano

Kolego poczekaj do jutra i gdzieś o 21 spróbuj bo do 20 jest bf3 za grosze na humble, każdy kupuje. Po upływie 19 h są nowe gry więc bf3 już nie będą kupować :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal mam ten sam problem proszę o pomoc! ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...