Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

haczyk

Gość SENNSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę.Zwłaszcza,że jak to jest napisane w aukcji:

"Opcja KUP TERAZ możliwa tylko po wcześniejszym obejrzeniu samochodu"

Więc wszystko z nim możesz przegadać.

Opublikowano

Czyli nie ma żadnego haczyka ?

Jak masz na to cos wydać 35 tysięcy to pzdr ja bym za to kupil se kompa ktory by wystarczyl na 10 lat :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

No ty będziesz przed kompem siedzieć a ja jeździł fajnym autem :D

Opublikowano

Ciężko powiedzieć jak auta się nie widzi na żywo,jest to ford a fordy nie trzymają ceny 2010 rok a więc cena troche zaniżona w sumie.

A nie lepiej Toyota Rav 4 ?Podwozie bardziej wytrzymałe i explatacja w miarę mniej kosztowna

Opublikowano

Jeśli kupujesz przez Kup Teraz (Bo w przypadku,gdy zalicytujesz,to chyba nie ma oglądania przez kupnem),to nie masz powodów do obaw.

Opublikowano

Wiem . Dla mnie sie wydawało trochę tanio bo na otomoto są bo 60-70 tyś a ten za 56 .

Ma dach panoramiczny/szyber dach , przyciemniane szyby , el . szyby , el . lusterka , lokietniki , 2.0 TDI , w huj pojemny bagaznik . :D

+ lecą .

nie zamykajmy . Kto chce sie niech wypowie . ew poleci . Ma to być terenówka / ew coś fajnego w kombi .

Opublikowano

Wyposażenie: ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Radio+CD, Parktronic, Tempomat, Lakier metallic, Hak, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, 4WD,

Przeczytaj dokładnie opis

Opublikowano

Nie ma haczyka, ale takiego gówna bym nigdy nie wziął i jeszcze używane ... Do 10 tyś. masz nowe auto na allegro.

1376564775-U337068.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie opis

chyba chodzi o holowanie inteligencie

Nie ma haczyka, ale takiego gówna bym nigdy nie wziął i jeszcze używane ... Do 10 tyś. masz nowe auto na allegro.

1376564775-U337068.png

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Z salonu odrazu

Czytaj ,ze chce coś w terenówce albo fajne kombi typu passat , elo

Opublikowano

no pytałeś o haczyk to odpowiedziałem o co ci chodzi ziomus....

i tak nie kupisz tego auta teraz ani nigdy wiec nie tworz takich zjebanych tematow

Opublikowano

akurat to nie ja kupuje tylko moi rodzice . Pytam sie o haczyk . Skad wiesz ,ze nie kupie ;) ? Nie chce cie wyzywac bo mam juz warny

Opublikowano

PanZycia nie rób z siebie błazna , prosze :) .

@TOP

autko ładne fajne wyposażenie . Jedź i sprawdź czy wszycho dobrze . Weź znajomego ,który się zna na motoryzacji :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...