Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na temat poradników na tym forum

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od jakiegoś czasu zacząłem nagrywać filmy z Infestation: Survivor Stories n temat zdobywania itemów gdzie sie znajdują item boxy i poradniki dla nowych a zauważyłem ze większość pytań dotyczy właśnie takich tematów więc takie moje pytanie czy mogę zrobić temat właśnie z taki mi poradnikami i żeby ktoś go podpiął??

Opublikowano

Najpierw go zrób. Twoje poradniki są fajne i przydatne, ale jakość trochę słaba (to przydałoby się poprawić i nikt lepiej już tego nie nagra). Ja w sumie byłbym za takim rozwiązaniem.

Opublikowano

Najpierw go zrób. Twoje poradniki są fajne i przydatne, ale jakość trochę słaba (to przydałoby się poprawić i nikt lepiej już tego nie nagra). Ja w sumie byłbym za takim rozwiązaniem.

jak widzę to jest 1080p tylko trochę cicho ale mikrofon chce juz kupić więc bedzie juz lepiej

Opublikowano

Możesz dać do działu Infestation:SS Media, i tam wstawiać swoje filmiki jeśli tak ciągle nakręcasz i chcesz by ludzie pisali,komentowali czy tam krytykowali. Lub zrobić jeden filmik jako poradnik i napisać Poradnik tutaj w dziale. Zamykam, takie pytania pisz do mnie na PW

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...